VILA THEODOROS

  • VILA THEODOROS
  • 28 slika

Kuća Theodoros ★★ - Agios Georgios, Krf, Grčka se nalazi u veoma mirnom kraju, na oko 150 metara od mora i na oko 450 metara od peščane plaže u Agios Georgiosu i oko 250 metara od hotela Golden Sands 3* gde u saradnji sa hotelom nudimo i odličan izbor All inclusive usluge za idealno letovanje na Krfu 2023. Sve smeštajne jedinice su renovirane. Položaj: Kuća Theodoros se nalazi nedaleko od centra m

Hotel VILA THEODOROS

Kuća Theodoros ★★ - Agios Georgios, Krf, Grčka se nalazi u veoma mirnom kraju, na oko 150 metara od mora i na oko 450 metara od peščane plaže u Agios Georgiosu i oko 250 metara od hotela Golden Sands 3* gde u saradnji sa hotelom nudimo i odličan izbor All inclusive usluge za idealno letovanje na Krfu 2023. Sve smeštajne jedinice su renovirane.

 

Položaj:

Kuća Theodoros se nalazi nedaleko od centra mesta, u veoma mirnom kraju i odličan je izbor za letovanje na Krfu 2023. Udaljena je oko 150 metara od mora, oko 450 metara od peščane plaže i oko 250 metara od hotela Golden Sands 3*.

Smeštaj:

Kuća Theodoros ima veliko i lepo uređeno dvorište sa tušem. Svi apartmani i studiji imaju čajnu kuhinju, frižider, TV, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, balkon i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, 5€ dnevno). Kuća raspolaže sa 6 studija i 2 apartmana. Studiji se nalaze u prizemlju ili na spratu i imaju jednu prostoriju sa dva odvojena kreveta. Svaki apartman poseduje po dve spavaće sobe, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom i odvojenu kuhinju. U jednoj sobi nalazi se francuski ležaj, a u drugoj dva odvojena kreveta.

Usluga:

Najam studija ili apartmana bez hrane ili all inclusive – usluga koja se služi u restoranu hotela Golden Sands 3★ koji je udaljen od kuće Teodoros oko 250 metara.

All inclusive usluga:

1. Doručak buffet od 07:30h - 10:00h u restoranu
2. Ručak buffet od 13:00h - 15:00h u restoranu
3. Večera buffet od 19:00h - 21h u restoranu
4. Užine od 10:00h - 18:30h u baru pored bazena (pite, tost, pomfrit, sendviči, pice, kolači, sladoled)

Sva jela i piće će posluživati osoblje hotela.

All inclusive program uključuje piće u baru pored bazena od 10.00-22.00h: bezalkoholna pića, vodu, sokovi, lokalna alkoholna pića (Ouzo, Vodka, točeno pivo, domaće vino), frape, kafu, čaj.
All inclusive program ne uključuje: sva ostala alkoholna pića, flaširana pića, sva ostala lokalna ili uvozna pića.

Posle 22:00h sva pića i jela se dodatno naplaćuju.

Radno vreme:
Bazen: 10:00h - 19:00h
Bar pored bazena: 10:00h - 22:00h
Glavni restoran: samo u slučaju kiše i lošeg vremena

Hotel zadržava pravo da promeni all inclusive bez prethodne najave.

Plaža:

Nalazi se na oko 250 metara od najblize peščane plaže u Agios Georgiosu.

Sport i zabava:

Korišćenje bazena hotela Golden Sands (ležaljke se naplaćuju prema pravilima hotela), tenis, stoni tenis - besplatno.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJA KRF AVIONOM AIR SERBIA - 10 ili 11 noćiRodos letovanje avionom 2023. na čuvenom grčkom ostrvu. Rodos aranžmani avionom Fibula Air Travel u mestima Faliraki, Afandu , Kalitea. Leto direktnim čarter letovima na najlepšim plažama na Rodosu u  hotelma sa  2*, 3*, 4*, 5*, first i last minute ponuda.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2023. – Grčka ostrva - Krf

Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2023

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2023 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2023 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2023.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2023 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2023.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.