Lonicera World Resort & Spa Hotel

 • Lonicera World Resort & Spa Hotel
 • 114 slika
 • 3 dece GRATIS smeštaj

Hotel Lonicera World Resort & SPA ★★★★★ - Incekum, Alanja, Turska hotel se nalazi u Incekum regiji i savršen izbor za odmor u Alanji. Udaljen je oko 98 km od aerodroma u Antaliji, oko 20km od Alanje i savršen je izbor za odmor u Alanji. Nudi Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto): doručak, ručak, večera, popodnevne užine, sva lokalna i ne

Hotel Lonicera World Resort & Spa Hotel

Hotel Lonicera World Resort & SPA ★★★★★ - Incekum, Alanja, Turska hotel se nalazi u Incekum regiji i savršen izbor za odmor u Alanji. Udaljen je oko 98 km od aerodroma u Antaliji, oko 20km od Alanje i savršen je izbor za odmor u Alanji. Nudi Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto): doručak, ručak, večera, popodnevne užine, sva lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 02:30h, sladoled u određeno vreme. Hotelska plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Wi-Fi je besplatan.

 

HOTEL INFO - SR

 

Položaj Lonicera World Resort & SPA 5* hotela:

Hotel Lonicera World Resort & Spa Hotel 5* se nalazi u Incekum regiji i savršen izbor za odmor u Alanji. Udaljen je oko 98 km od aerodroma u Antaliji, oko 20km od Alanje.

Smeštaj:

Hotel Lonicera World Resort & SPA 5* raspolaže sa 1644 smeštajnom jedinicom raspoređenih u dve zgrade - Resort i World zgrade.

Resort zgrada (1 blok):

 • Resort Standardne sobe (36 m2, spavaća soba sa francuskim krevetom + single krevet, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Resort Superior sobe (72 m2, spavaća soba, dnevna soba, kupatilo, đakuzi na balkonu, max 2 osobe),
 • Resort Family sobe (72 m2, 2 odvojene spavaće sobe, 1 kupatilo, max 5+1 dete).

World zgrada (6 blokova):

 • World Standardne sobe (24m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 dete),
 • World Family sobe (44 m2, jedna ili dve spavaće sobe, kupatilo, max 2+2 dece), 

Sve smeštajne jedinice imaju: kupatilo sa  tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, SAT TV i muzičke kanale, mini bar (voda, mineralna voda se dopunjuju svakodnevno), set za kuvanje kafe i čaja, sef, laminat ili pločice, besplatan Wi Fi internet bez doplate, balkon.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto): doručak, ručak, večera, popodnevne užine, sva lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 02:30h, sladoled u određeno vreme.

Ultra All Inclusive koncept hotela Lonicera World Resort & SPA 5* ne uključuje: ostala uvozna pića, sva flaširana pića, pakovani sladoled, energetske napitke, specijalna vina, sveže voćne sokove, A'la Carte restorane uz rezervaciju unapred i doplatu, ulazak u disko klub.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, snack bar, bar pored bazena, lobi bar, A'la Carte restorani- Kebab House (turska kuhinja) i Camlik (riblji restoran), disko bar (ulaz se plaća, piće je besplatno).

Posebno se plaća prema pravilima hotela Lonicera World Resort & SPA 5*: usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, internet i kompjuterske igre, shoping centar, rent a car. Wi-Fi je besplatan.

Plaža:

Hotelska plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Privatni paviljoni uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, Aqua park sa 9 tobogana za odrasle i 10 tobogana za decu, Splash zona, stoni tenis, odbojka na plaži, fitnes centar, teniski tereni, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou programi, mini klub za decu od 4-12 godina sa posebnim sadržajima tokom dana i večeri.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Lonicera World Resort & SPA 5*: sportovi na vodi, masaža i piling, osvetljenje za teniske terene, kuglanje, bilijar, kompjuterske igre, salon lepote, profesionalni tereni za fudbal (105x55 m). 

Napomena:

Tokom trajanja pandemije COVID-19, Hotel zadrzava pravo da prilagodjava neke od sadrzaja i uslugu, bez prethodne najave

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 4*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2022

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2022 popusti

Za letovanje u Alanji 2022 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust, 2 dece gratis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sportsko-zabavni sadržaji
  • Noćni klub
  • Pikado
  • Sala za vežbanje (fitness)
  • Tenis
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Restorani i barovi
  • Restoran
 • Bazeni
  • Spoljašnji bazen
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu