Corina

  • Corina
  • 19 slika

Hotel Corina Paloma ★★★ - Stalida, Krit, Grčka (ex. Aploma GArden) se nalazi u centru, ali na mirnoj lokaciji usred divnog vrta. Nudi prekrasan pogled na Kritsko more i okolni planinski pejzaž. Peščana plaža i udoban centar sela Stalis udaljeni su samo nekoliko minuta hoda. Autobuska stanica za Iraklion ili Agios Nikolaos je nekoliko koraka od našeg hotela. Stalis centar: 200m, autobuska stanica:

Hotel Corina

Hotel Corina Paloma ★★★ - Stalida, Krit, Grčka (ex. Aploma GArden) se nalazi u centru, ali na mirnoj lokaciji usred divnog vrta. Nudi prekrasan pogled na Kritsko more i okolni planinski pejzaž. Peščana plaža i udoban centar sela Stalis udaljeni su samo nekoliko minuta hoda. Autobuska stanica za Iraklion ili Agios Nikolaos je nekoliko koraka od našeg hotela. Stalis centar: 200m, autobuska stanica: 20m, selo Malia: 3km, Hersonisos: 3km Grad i aerodrom Heraklion: 30 km. Odličan izbor za letovanje na Kritu. Peščana plaža je udaljena oko 200m uz prelazak ulice.

 

Položaj Corina Paloma 3* hotela:

Hotel Corina Paloma 3* se nalazi u centru, ali na mirnoj lokaciji usred divnog vrta. Nudi prekrasan pogled na Kritsko more i okolni planinski pejzaž. Peščana plaža i udoban centar sela Stalis udaljeni su samo nekoliko minuta hoda. Autobuska stanica za Iraklion ili Agios Nikolaos je nekoliko koraka od našeg hotela. Stalis centar: 200m, autobuska stanica: 20m, selo Malia: 3km, Hersonisos: 3km Grad i aerodrom Heraklion: 30 km. Odličan izbor za letovanje na Kritu.

Plaža:

Peščana plaža je udaljena oko 200m od hotela Corina Paloma 3*, uz prelazak ulice.

Hotelski sadržaj:

Hotel Corina Paloma 3* sadrži veliki otvoreni bazen, terasu za sunčanje, besplatne ležaljke i suncobrani kod bazena, dnevni boravak sa hotelskim barom, SAT TV, bar. Tu su i bašta, internet i besplatna Wi-Fi zona, biljar i stoni tenis, recepcija i ostava za prtljag, parking, igralište za decu, dečiji krevetići na zahtev, restoran.

Smeštaj:

Hotel Corina Paloma 3* ima 49 soba podeljenih na 2 sprata; dvokrevetne, trokrevetne, jednokrevetne sobe i Family sobe za 4 osobe. Dvokrevetna soba za smeštaj do 2 osobe. Nudi sopstveno kupatilo sa tušem i sopstveni balkon. Pogodnosti u sobi: Bračni ili dva odvojena kreveta, privatno kupatilo sa tušem, klima uređaj uz doplatu, balkon, telefon.

Usluga:

Polupansion - doručak i večera. (usluživanje prema Covid protokolu R. Grčke)

Napomena:

Veoma ljubazni domaćini, korektan doručak, sobe su prostrane i čiste. Ocena na Booking.com 8,7.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2022. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2022. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2022. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2022. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2022. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Corina Paloma 3* - Stalida, Krit.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije