Hotel Monte Carlo

 • Hotel Monte Carlo
 • 35 slika

Hotel Monte Carlo ★★★★ - Obagol, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Monte Carlo Hotel se nalazi u regiji Obagol. Udaljen je oko 1 km od centra Alanje i oko 125 km od aerodroma u Antaliji. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, kolači, čaj i kafa popodne, domaća alkoholna i bezalkohol

Hotel Hotel Monte Carlo

Hotel Monte Carlo ★★★★ - Obagol, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Monte Carlo Hotel se nalazi u regiji Obagol. Udaljen je oko 1 km od centra Alanje i oko 125 km od aerodroma u Antaliji. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, kolači, čaj i kafa popodne, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23.30h (raki, džin, vodka, vino u časi, pivo). Bar na plaži od 10.00h - 19.00h - koncetrovani sokovi, voda, čaj i kafa su dostupni bez doplate. Hotelska plaža je peščano- šljunkovita. Plaža je udaljena 70-150 m od hotela, do nje vodi tunel ispod puta. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Monte Carlo 4* hotela:

Monte Carlo Hotel se nalazi u regiji Obagol. Udaljen je oko 1 km od centra Alanje i oko 125 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Monte Carlo 4* ima ukupno 120 smeštajnih jedinica u glavnoj i anex zgradi. Anex zgrada je udaljena 70m od glavne zgrade.

 • Standard sobe (16 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2+1 osoba).
 • Family sobe (28 m2, 1 velika soba sa francuskim ležajem + 2 standardna ležaja, max 2+2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, sef (uz doplatu), mini bar (samo voda pri dolasku), SAT TV i muzički kanali, balkon. Sobe u anex zgradi imaju keramički pod, u glavnoj zgradi tepih. Gosti iz anex zgrade koriste sadrzaje u glavnoj.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, kolači, čaj i kafa popodne, domaća alkoholna  i bezalkoholna pića od 10:00h do 23.30h (raki, džin, vodka, vino u časi, pivo). Bar na plaži od 10.00h - 19.00h - koncetrovani sokovi, voda, čaj i kafa su dostupni bez doplate.

AI koncept hotela Monte Carlo 4* ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, sladoled, svu hranu i pića posle 23.30h, sveže voćne sokove, tursku kafu, sladoled, svu hranu i piće na plaži (osim vode, kafe, čaja i koncentrovanih voćnih sokova).

Sadržaj hotela Monte Carlo 4*:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, bar na plaži, lobi bar.

Posebno se naplaćuje prema pravilima hotela Monte Carlo 4*: usluga lekara (na zahtev), telefon, fax, internet kutak, rent-a-car. Wi-Fi je besplatan u lobiju.

Plaža:

Hotelska plaža je peščano - šljunkovita. Plaža je udaljena 70-150 m od hotela Monte Carlo 4*, do nje vodi tunel ispod puta. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen, dečiji bazen, tobogan, stoni tenis, odbojka na plaži.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Monte Carlo 4*: tursko kupatilo, sauna, masaža, bilijar, sportovi na vodi.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije