Aqua Mondo Abu Soma Resort

  • Aqua Mondo Abu Soma Resort
  • 79 slika

Hotel Aqua Mondo Abu Soma Resort ★★★★★ - Hurgada, Egipat nalazi se na oko 8 km od Safage. Od aerodorma u Hurgadi udaljen je na oko 40 km. Poseduje sopstvenu peščanu plažu, sa postepenim ulazom u more. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna na plaži i na bazenu. Nudi uslugu all inclusive – obroci se služe po principu švedskog stola. ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN FACT SHEET - EN Položaj: Nalazi

Hotel Aqua Mondo Abu Soma Resort

Hotel Aqua Mondo Abu Soma Resort ★★★★★ - Hurgada, Egipat nalazi se na oko 8 km od Safage. Od aerodorma u Hurgadi udaljen je na oko 40 km. Poseduje sopstvenu peščanu plažu, sa postepenim ulazom u more. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna na plaži i na bazenu. Nudi uslugu all inclusive – obroci se služe po principu švedskog stola.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

FACT SHEET - EN

 

Položaj:

Nalazi se na oko 8 km od Safage. Od aerodorma u Hurgadi udaljen je na oko 40 km. Poseduje sopstvenu peščanu plažu, sa postepenim ulazom u more. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna na plaži i na bazenu.

Sadržaj hotela Aqua Mondo Abu Soma Resort 5*:

Hotel poseduje 309 smeštajnih jedinica. Otvoren je u martu 2022. Gostima su na raspolaganju i 4 restorana, glavni restoran, Azijski restoran, restoran Libanske kuhinje, restoran Italijanske kuhinje, Lobby bar, Terrace Bar, Beach Bar, Pool Bar, 4 bazena, od kojih je jedan sa toboganima, SPA centar, tereatna, teren za odbojku na plaži i skvoš. Za decu su tu bazen, bazen sa toboganima, KIDS klub, igralište. Dodatno se naplaćuju sportovi na vodi. Hotel poseduje i sopstvenu marinu.

Smeštaj:

U ponudi su standardne sobe, sa pogledom na vrt, bazen i more. Površine su oko 25m2. Sve sobe poseduju balkon ili terasu, klima uređaj, TV, telefon, sef, fen za kosu, mini bar i room service koji se dodatno naplaćuju. U sobe se mogu smestiti maksimalno 4 osobe, dve odrasle osobe i dvoje dece. Sobe imaju bračni krevet i sofu na razvlačenje, ili dva twin ležaja i sofu na razvlačenje.

Usluga:

All inclusive – obroci se služe po principu švedskog stola.


Lokacije