Creta Palm Apartments

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Kato Stalos
  • Creta Palm Apartments
  • 60 slika

Hotel Creta Palm ★★★★ - Kato Stalos, Chania, Krit, Grčka se nalazi na 7km od grada Hanje i na 24km od njenog aerodroma. Autobuska stanica je na 30m od hotela, a autobusi za i od Hanje saobraćaju celog dana, na svakih 20 minuta. Možete birati između Polupansiona (doručak i večera na bazi otvorenog bifea - samoposluživanje) i All Inclusive usluge (po pravilima hotela). Položaj Creta Palm 4* hotela:

Hotel Creta Palm Apartments

Hotel Creta Palm ★★★★ - Kato Stalos, Chania, Krit, Grčka se nalazi na 7km od grada Hanje i na 24km od njenog aerodroma. Autobuska stanica je na 30m od hotela, a autobusi za i od Hanje saobraćaju celog dana, na svakih 20 minuta. Možete birati između Polupansiona (doručak i večera na bazi otvorenog bifea - samoposluživanje) i All Inclusive usluge (po pravilima hotela).

 

Položaj Creta Palm 4* hotela:

Creta Palm 4* nalazi se na 7km od grada Hanje i na 24km od njenog aerodroma. Autobuska stanica je na 30m od hotela, a autobusi za i od Hanje saobraćaju celog dana, na svakih 20 minuta.

Plaža:

Hotel je 50m udaljen od prelepe peščane plaže Kato Stalos, nagrađene Plavom zastavicom (deli ih ulica). Ležaljke i suncobrani na plaži dostupni su uz doplatu.

Hotelski sadržaj:

Recepcija, restoran, dva snek bara oko bazena, dva otvorena bazena sa ležaljkama i suncobranima – besplatno korišćenje, teretana, sauna i hidromasaže- uz doplatu, wi fi je besplatan u javnim delovima hotela. Hotel je prilagođen osobama sa invaliditetom.

Smeštaj:

Hotel nudi smeštaj u studijima za 2 i 3 osobe i apartmanima za 4 ili 6 osoba. Sve smeštajne jedinice imaju balkon ili terasu sa pogledom na baštu ili bazene, kupatilo sa kadom i fenom za kosu, čajnu kuhinju i aparat za pripremu kafe, mini frižider, klima uređaj, TV, sef (uz doplatu), Wi-Fi konekciju.

  • Studiji su površine 30 m², imaju dva singl ležaja i jednu sofu.
  • Apartmani za 4 osobe imaju dva singl ležaja i dve sofe a apartmani za 6 osoba su površine 55 m² imaju dve odvojene spavaće sobe.

Usluga:

Možete birati između Polupansiona (doručak i večera na bazi otvorenog bifea - samoposluživanje) i All Inclusive usluge (po pravilima hotela).

Komentari/Napomene:

Hotel ocenjen sa 8,6 na osnovu komentara putnika.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2023. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2023. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2023. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2023. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2023. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Labyrinth 2* - Georgiupuli, Krit.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Lokacije