Aydinbey Siu Collection

  • Aydinbey Siu Collection
  • 40 slika

Hotel Aydinbey Siu Collection ★★★★★- Beldibi, Kemer, Antalija, Turska se nalazi u regionu Beldibi 13 km od Kemera i 45 km od aerodrom u Antaliji. Nudi uslugu ultra all inclusive – otvoreni švedski sto za doručak, ručak i večeru, užina tokom dana i kasno uveče, rani doručak, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sok od pomorandže, snek bar na plaži od 10.00 – 18.

Hotel Aydinbey Siu Collection

Hotel Aydinbey Siu Collection ★★★★★- Beldibi, Kemer, Antalija, Turska se nalazi u regionu Beldibi 13 km od Kemera i 45 km od aerodrom u Antaliji. Nudi uslugu ultra all inclusive – otvoreni švedski sto za doručak, ručak i večeru, užina tokom dana i kasno uveče, rani doručak, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sok od pomorandže, snek bar na plaži od 10.00 – 18.00 časova, dečiji bife, dijetalni bife.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Aydinbey Siu Collection hotela:

Šampionsko turističko naselje se nalazi u regionu Beldibi 13 km od Kemera i 45 km od aerodrom u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj soba 324 u dvospratnim i trospratnim bungalovima

  • Standardne sobe (28-30m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem + kauč na razvlačenje, jedno kupatilo, mak.2+1 pax)
  • Porodična soba (45m2, jedna spavaća soba i jedna dnevna soba sa vratima između, jedno kupatilo, mak. 2+3chd)
  • Superior Siut (48m2, jedna spavaća soba i jedna dnevna soba sa vratima između, dva kupatila, mak. 2+3chd)
  • Siu porodična soba (60m2, dve spavaće sobe + jedan dnevni boravak, dva kupatila, mak.7pax)

Sve sobe su sa balkon ili terasa, sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu, centralni klima uređaj, direktno biranje telefon, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svaki dan), aparat za čaj i kafu, sef keramički pod, satelitska TV i muzički kanali, WI-FI internet konekcija.

Usluga:

Ultra all inclusive – otvoreni švedski sto za doručak, ručak i večeru, užina tokom dana i kasno uveče, rani doručak, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sok od pomorandže, snek bar na plaži od 10.00 – 18.00 časova, dečiji bife, dijetalni bife.

Nije uključeno: vrhunska uvozna pića, posebna domaća i uvozna vina, sva flaširana pića, A’la Carte restoran uz prethodnu rezervaciju, sobna usluga.

Sadržaj:

Glavni restoran, A’la Carte restorani – Riblja, italijanska kuhinja i Steak House, barovi u okolini hotelskog kompleksa. Lekar, čuvanje dece, veš, telefonski faks, internet kafe i kompjuterske igrice, frizer, tržni centar, rent a car se dodatno naplaćuju. WI – FI internet veza je besplatna u celom hotelu.

Plaža hotela Aydinbey Siu Collection 5*:

Hotelska privatna plaža, šljunčana, sa ležaljkama i suncobranima i peškirima za plažu besplatno. Paviljoni na plaži su uz prethodnu rezervaciju i doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, dečiji bazen, Relax bazen za odrasle, osam tobogana, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, pikado, odbojka na pesku, stoni tenis.

Uz doplatu: sportovi na vodi, masaža, SPA centar, bilijar i kompjuterske igrice.

Zabavni programi tokom dana, takmičenja na bazenu i na plaži, šou programi uveče. Mini klub za decu od 04 – 12 godina sa posebnim programima.

Napomena:

Renoviran: 2023

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.aidinbeihotels.com


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Kemer cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2023. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečiji klub

Lokacije