Crowne Plaza Istanbul - Old City

  • Crowne Plaza Istanbul - Old City
  • 35 slika

Hotel Crowne Plaza Old City ★★★★★ - Aksaray, Laleli, Istanbul, Turska je smešten u Istanbulu, na 400 metara od Kapali čaršije. Aja Sofija i Železnička stanica Sirkeči udaljene su oko 3 km od hotela. Hotel se nalazi na oko 35 km od aerodroma Sabiha Gokcen i oko 38 km od novog aerodroma. Ovaj fantastični luksuzni hotel izgrašen je u izvanrednom arhitektonskom stilu, kombinujući osmanske odlike i ras

Hotel Crowne Plaza Istanbul - Old City

Hotel Crowne Plaza Old City ★★★★★ - Aksaray, Laleli, Istanbul, Turska je smešten u Istanbulu, na 400 metara od Kapali čaršije. Aja Sofija i Železnička stanica Sirkeči udaljene su oko 3 km od hotela. Hotel se nalazi na oko 35 km od aerodroma Sabiha Gokcen i oko 38 km od novog aerodroma. Ovaj fantastični luksuzni hotel izgrašen je u izvanrednom arhitektonskom stilu, kombinujući osmanske odlike i raskošnu eleganciju. Sadrži restoran, bar, spa i wellness, fitnes centar i poslovni centar. Najpoznatije atrakcije Istanbula poput Kapali čaršije, palate Topkapi, Aja Sofije, Plave džamije, Hipodroma udaljene su samo nekoliko minuta šetnje.

 

Položaj Crowne Plaza Old City hotela:

Hotel Crowne Plaza Old City 5* je smešten u Istanbulu, na 400 metara od Kapali čaršije. Aja Sofija i Železnička stanica Sirkeči udaljene su oko 3 km od hotela. Hotel se nalazi na oko 35 km od aerodroma Sabiha Gokcen i oko 38 km od novog aerodroma.

Hotelski sadržaj:

Hotel Crowne Plaza Old City 5* u ponudi ima bazen u zatvorenom i teretanu. Gostima je na raspolaganju, Wi-Fi internet dostupan na javnim mestima hotela, recepcija 24 sata, restorani, nekoliko barova. Gostima su dostupni spa centar sa raznovrsnim kozmetičkim tretmanima i teretana sa kardiovaskularnom opremom, razne masaže, spa i wellness paketi, tursko kupatilo, sauna itd.

Smeštaj:

Hotel Crowne Plaza Old City 5* se sastoji od 4 arhitektonski različite zgrade, različitih stilova. Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Elegantno uređene sobe hotela Crowne Plaza Old City, poseduju SAT TV, aparat za čaj/kafu i kupatilo (tuš/kada), fen za kosu, bade mantil, papuče, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef (uz doplatu, na licu mesta), telefon, klima uređaj itd.

Usluga:

Noćenje sa doručkom Doručak švedski sto - samoposluživanje, izbor više jela.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni i zabranjeno pušenje u celom objektu.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije