Side Town Hotel

  • Side Town Hotel
  • 26 slika

Hotel Sun Beach Hill (ex.Side Town by Z Hotels) ★★★★- Side, Turskaa predstavlja odličan izbor za letovanje u Sideu. Udaljen je 1 km od centra Sidea i 65 km od aerodroma u Antaliji. Nudi All inclusive uslugu, hotelsku peščanu plažu, otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu. FACT SHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN Položaj Sun Beach Hill hotela: Hotel se nalazi u regiji Side . Udaljen je 1 km od

Hotel Side Town Hotel

Hotel Sun Beach Hill (ex.Side Town by Z Hotels) ★★★★- Side, Turskaa predstavlja odličan izbor za letovanje u Sideu. Udaljen je 1 km od centra Sidea i 65 km od aerodroma u Antaliji. Nudi All inclusive uslugu, hotelsku peščanu plažu, otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu.

 


FACT SHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj Sun Beach Hill hotela:

Hotel se nalazi u regiji Side. Udaljen je 1 km od centra Sidea i 65 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Sun beach hill 4* raspolaže sa 210 smeštajnih jedinica, i to:

Standardne sobe (18-25 m2, spavaća soba sa dva odvojena ležaja, kupatilo, max 2+1 osob

Sve sobe imaju kupatilo sa  tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (samo voda se dopunjuje svaki dan), sef, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, bar na bazenu, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h.

All Inclusive koncept hotela Sun beach hill 4* ne uključuje: uvozna pića, sva flaširana pića, specijalna vina, sveže ceđene voćne sokove, hrana i piće na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, snek bar pored bazena, lobi bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sun beach hill 4*: usluge lekara, usluge pranja veša, telefon, fax, internet kafe, šoping. Wi-Fi (sporiji protok) je besplatan u lobiju.

Plaža hotela Sun Beach Hill 4*:

Hotelska peščana plaža je udaljena 350 m od hotela Sun beach hill 4*. Ležaljke i suncobrani besplatni. Peškiri za plažu se doplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, fitnes, stoni tenis, odbojka na plaži, animacijski program,

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sun beach hill 4*: sportovi na vodi, tursko kupatilo, sauna, masaža, SPA & Wellness centar.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19, HOTEL ZADRZAVA PRAVO DA PRILAGODJAVA NEKE OD SADRZAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije za Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije