Molfetta Beach Hotel

  • Molfetta Beach Hotel
  • 37 slika

Hotel Molfetta Beach ★★★ - Gouvia, Krf, Grčka, smešten u samom centru Gouvije i nadomak plaže, sa uslugom Noćenje sa doručkom ili polupansion (Doručak na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), večera na bazi A la carte usluge), je savršen izbor za letovanje na Krfu 2023. Položaj: Molfetta Beach Hotel se nalazi u Gouviji, na Krfu . Udaljen je oko 50 m od centra Guvi

Hotel Molfetta Beach Hotel

Hotel Molfetta Beach ★★★ - Gouvia, Krf, Grčka, smešten u samom centru Gouvije i nadomak plaže, sa uslugom Noćenje sa doručkom ili polupansion (Doručak na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), večera na bazi A la carte usluge), je savršen izbor za letovanje na Krfu 2023.

 

Položaj:

Molfetta Beach Hotel se nalazi u Gouviji, na Krfu. Udaljen je oko 50 m od centra Guvije, 500 m od marine u Guviji, 7 km od glavnog grada Krfa, 8 km od aerodroma.

Smeštaj:

Hotel Molfetta Beach raspolaže sa ukupno 27 smeštajnih jedinica:

  • Standardne sobe (dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne max 4 odrasle osobe), i
  • Porodične sobe (dnevni boravak i dve spavaće sobe).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, SAT TV, telefon, frižider, terasu/balkon.

Usluga:

Noćenje sa doručkom ili polupansion.

Doručak na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), večera na bazi A la carte usluge.

Sadržaj Molfetta Beach hotela:

Recepcija, restoran, bar, A’ la Carte restoran, besplatan bežični internet u lobiju, besplatan sef na recepciji,  javni parking, bašta. Posebno se plaća prema pravilima hotela Molfetta Beach 3*: usluga pranja veša, rent-a-car, suvenirnica, iznajmljivanje bicikla..

Plaža:

Hotel Molfetta Beach se nalazi 20 m do šljunkovite plaže. Ležaljke i suncobrani se naplaćuju.

Sport i zabava:

Sportovi na vodi na plaži uz doplatu.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJA KRF AVIONOM AIR SERBIA - 10 ili 11 noćiRodos letovanje avionom 2023. na čuvenom grčkom ostrvu. Rodos aranžmani avionom Fibula Air Travel u mestima Faliraki, Afandu , Kalitea. Leto direktnim čarter letovima na najlepšim plažama na Rodosu u  hotelma sa  2*, 3*, 4*, 5*, first i last minute ponuda.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2023. – Grčka ostrva - Krf

Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2023

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2023 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2023 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2023.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2023 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2023.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.


Lokacije