Villa Side Hotel

 • Villa Side Hotel
 • 21 slika

Hotel Villa Side ★★★★ - Kumkoy, Side, Antalija, Turska predstavlja kvalitetan izbor za letovanje u Sideu. Nudi All inclusive uslugu, samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, posledpodnevna kafa, čaj i užina, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, koncentrovani voćni sokovi, bar na plaži od 10:00h do 17:30h. Wi-Fi besplatan u lobiju i sobama. Hotelsk

Hotel Villa Side Hotel

Hotel Villa Side ★★★★ - Kumkoy, Side, Antalija, Turska predstavlja kvalitetan izbor za letovanje u Sideu. Nudi All inclusive uslugu, samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, posledpodnevna kafa, čaj i užina, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, koncentrovani voćni sokovi, bar na plaži od 10:00h do 17:30h. Wi-Fi besplatan u lobiju i sobama. Hotelska peščana plaža nalazi se na udaljenosti od 150 m. Ležaljke i suncobrani su besplatni. Šatl bus saobraća besplatno do plaže.

 


FACT SHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj Villa Side hotela:

Hotel Villa Side se nalazi u regiji Kumkoy, na oko 4 km od centra grada Side i oko 60 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Villa Side 4* raspolaže sa 151. smeštajnom jedinicom:

 • Standardna soba (26-30 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1),
 • Family soba (40-45 m2, dve odvojene spavaće sobe, određeni broj soba je duplex, max 4).
 • Eco sobe ( 24-26m2 , spavaća soba , kupatilo , bez balkona , max 2 )

Svaka smeštajna jedinica u hotelu Villa Side 4* poseduje kupatilo sa  tuš kabinom, fen, papuče,centarlnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i mineralna voda se dopunjuju svakodnevno), sef (uz doplatu), SAT TV sa muzičkim kanalima, tepih, balkon ( eco sobe su bez balkona 

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, posledpodnevna kafa, čaj i užina, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 24h, koncentrovani voćni sokovi,sladoled u određenim terminima , bar na plaži od 10:00h do 17:30h.

AI koncept hotela Villa Side 4* ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, tursku kafu, sva flaširana pića, specijalna vina, sobnu uslugu, A'la Carte restorane (u hotelu Villa Side Residence) sa rezervacijom unapred i uz doplatu.

Sadržaj:

Glavni restoran, A'la Carte restorani (u hotelu Villa Side Residence: turski, riblji, italijanski), barovi pored bazena, bar na plaži , lobi bar. Wi-Fi besplatan u lobiju i sobama kao i na plaži..

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: usluge lekara, pranja veša, telefon, fax, internet cafe i kompjuterske igre, rent a car, šoping centar.Wi fi je besplatan u lobiju i sobama kao i na plaži.

Plaža hotela Villa Side 4*:

Hotelska peščana plaža nalazi se na udaljenosti od 150 m od hotela Villa Side 4*. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, stoni tenis, zabavni program tokom dana i večeri, mini klub (u hotelu Villa Side Residence).

Posebno se plaća prema pravilima hotela Villa Side 4*: masaža, sauna , kuglana, kompjuterske igre, bilijar, sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE

Za više informacija možete posetiti i sajt hotela: www.villasidehotel.com.


Dodatne informacije za Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije