Stella Di Mare Beach Resort & Spa Makadi Bay

  • Stella Di Mare Beach Resort & Spa Makadi Bay
  • 39 slika

Hotel Stella di Mare Beach Resort & Spa ★★★★★ - Makadi Bay, Hurgada, Egipat, smešten na prelepoj peščanoj plaži, nudi All Inclusive uslugu uz mnoštvo raznovrsnog sadržaja, što ga čini odličnim izborom za letovanje u Hurgadi 2021. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR Položaj: Stella di Mare Beach Resort & Spa 5* se nalazi u Makadi Bay-u, na oko 35 km od Sakkale, starog, živopisnog turističkog centra Hurgade

Hotel Stella Di Mare Beach Resort & Spa Makadi Bay

Hotel Stella di Mare Beach Resort & Spa ★★★★★ - Makadi Bay, Hurgada, Egipat, smešten na prelepoj peščanoj plaži, nudi All Inclusive uslugu uz mnoštvo raznovrsnog sadržaja, što ga čini odličnim izborom za letovanje u Hurgadi 2021.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

 

Položaj:

Stella di Mare Beach Resort & Spa 5* se nalazi u Makadi Bay-u, na oko 35 km od Sakkale, starog, živopisnog turističkog centra Hurgade. Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen oko 29 km.

Plaža:

Hotel Stella di Mare Beach Resort & Spa 5* se nalazi na peščanoj plaži. Ulaz u vodu je peščani i koralni, voda se povlači, zavisno od plime i tada vode skoro da nema na početku ulaza u vodu, sa plaže. Hotel ima mol, kojim možete pristupiti dubljim vodama. Koralni greben je pogodan za ljubitelje podvodnog sveta i ronjenje ili snorkling. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

Sadržaj Stella di Mare Beach Resort & Spa hotela:

Više restorana (uključujući i A la Carte restorane Taj Mahal-indijski restoran, Casa Mia-italijanski restoran) i barova. Hotel Stella di Mare Beach Resort & Spa 5* ima i više otvorenih bazena, dečiji bazen, Spa centar, zatvoreni bazen, teretanu, saunu, fitnes, hidromasažnu kadu, masažu, Wi-Fi internet na javnim površinama-recepciji, mini klub za decu, pikado, stoni tenis itd.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe imaju kupatilo (tuš ili kada), sef, telefon, klima uređaj, fen za kosu, pribor za pripremu čaja/kafe, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, balkon ili terasu itd. Standard sobe mogu imati pogled na baštu, na bazen ili bočni pogled more.

Usluga:

All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Stella di Mare Beach Resort & Spa 5*.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni uhotelu Stella di Mare Beach Resort & Spa 5*.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi - motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije