Skalion Hotel & Spa

  • Skalion Hotel & Spa
  • 29 slika

Hotel Skalion Hotel&Spa ★★★★ - Laleli, Istanbul, Turska je elegantno uređen hotel koji se nalazi na oko 800 metara od Kapali čaršije, a tramvajska stanica je udaljena oko 200 metara. Smešten je na pešačkoj udaljenosti od Aja Sofije i Plave džamije. Novi aerodrom Istanbul je udaljen oko 43 km, a aerodrom Sebiha Gokcen oko 41 km. Položaj Skalion Hotel&Spa hotela: Hotel Skalion Hotel&Spa je elegantno

Hotel Skalion Hotel & Spa

Hotel Skalion Hotel&Spa ★★★★ - Laleli, Istanbul, Turska je elegantno uređen hotel koji se nalazi na oko 800 metara od Kapali čaršije, a tramvajska stanica je udaljena oko 200 metara. Smešten je na pešačkoj udaljenosti od Aja Sofije i Plave džamije. Novi aerodrom Istanbul je udaljen oko 43 km, a aerodrom Sebiha Gokcen oko 41 km.

 

Položaj Skalion Hotel&Spa hotela:

Hotel Skalion Hotel&Spa je elegantno uređen hotel Skalion Hotel&Spa se nalazi na oko 800 metara od Kapali čaršije, a tramvajska stanica je udaljena oko 200 metara. Smešten je na pešačkoj udaljenosti od Aja Sofije i Plave džamije. Novi aerodrom Istanbul je udaljen oko 43 km, a aerodrom Sebiha Gokcen oko 41 km.

Hotelski sadržaj:

Hotel Skalion Hotel&Spa sadrži recepciju, restoran na vrhu hotela, sa panoramskim pogledom na grad i bar, Wi-Fi internet na recepciji, hamam, saunu, masažu itd.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš/kada), fen za kosu, bade mantil i papuče, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klimu, električno kuvalo za čaj i kafu. Economy sobe uglavnom gledaju na unutrašnjost hotela, standard sobe gledaju na grad.

Usluga:

Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.

Komentari gostiju/Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni; zabranjeno pušenje u celom objektu.


Lokacije