Wyndham Grand Crete Mirabello Bay

 • Wyndham Grand Crete Mirabello Bay
 • 22 slika

Hotel Wyndham Grand Crete Mirabello Bay ★★★★★ - Agios Nikolaos, Krit, Grčka je posvećen pružanju vrhunskih usluga u majstorski renoviranom kompleksu okruženom zelenim obroncima Lasitija i Kritskim morem. Hotel se nalazi oko 1.5 km od centra živopisnog gradića Agios Nikolaosa, pored mora. Sastoji se iz dva bloka koja deli put. Od međunarodnog aerodroma Heraklion, hotel je udaljen 60 km. Položaj Wy

Hotel Wyndham Grand Crete Mirabello Bay

Hotel Wyndham Grand Crete Mirabello Bay ★★★★★ - Agios Nikolaos, Krit, Grčka je posvećen pružanju vrhunskih usluga u majstorski renoviranom kompleksu okruženom zelenim obroncima Lasitija i Kritskim morem. Hotel se nalazi oko 1.5 km od centra živopisnog gradića Agios Nikolaosa, pored mora. Sastoji se iz dva bloka koja deli put. Od međunarodnog aerodroma Heraklion, hotel je udaljen 60 km.

 

Položaj Wyndham Grand Crete Mirabello Bay 5* hotela:

Hotel se nalazi oko 1.5 km od centra živopisnog gradića Agios Nikolaosa, pored mora. Sastoji se iz dva bloka koja deli put. Od međunarodnog aerodroma Heraklion, hotel je udaljen 60 km.

Plaža:

Hotel se nalazi na dve manje privatne plaže: peščanoj i šljunkovitoj. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:

Recepcija, glavni i 4 a la carte restorana, 5 barova, 2 otvorena bazena za odrasle i dva za decu, 55 privatnih bazena ležaljke i suncobrani oko bazena, SPA centar sa zatvorenim bazenom, fitness centar, 3 teniska terena, 2 terena za razne sportove, vodeni sportovi na plaži- uz doplatu, poslovni centar, dečiji klub, privatna marina za jahte, sala za sastanke, besplatan wi fi u javnim delovima hotela.

Smeštaj:

Hotel ima 314 soba, apartmana i bungalova Idealno dizajniranih za porodice, parove i učesnike raznih događaja.

 • STANDARDNE SOBE su površine 25- 30 m2, smeštaju do 3 osobe i nalaze se u glavnoj i aneks zgradi. Imaju bračni ili dva singl ležaja, kupatilo sa kadom i tušem i luksuznom toaletnom kozmetikom, fen za kosu, bade mantile i papuče, klima uređaj, peškire za plažu, LCD TV, telefon, sef, mini bar, set za čaj i kafu, besplatan wi fi, balkon ili terasu. Sobe sa pogledom na baštu, zaliv ili more se nalaze u glavnoj zgradi.
 • PORODIČNE SOBE su površine 40 m2, smeštaju do 4 osobe, nalaze se u glavnoj zgradi i imaju bračni i singl ležajeve i pogled na unutrašnjost ili baštu.

Usluga:

Polupansion (Doručak i večera) ili All Inclusive.

Komentari/Napomene:

Vrhunski kvalitet, fantastična lokacija,  Ocena 9,2.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2023. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2023. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2023. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2023. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2023. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije