Sealine

  • Sealine
  • 30 slika

Hotel Sealine ★★★- Alanja, Turska se nalazi u centru Alanje. Udaljen je cca. 120 km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večera, noćna supa, popodnevna kafa i kolači, čaj, koncentrovani voćni sokovi, standardna domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00h do 23.00h. AI koncept

Hotel Sealine

Hotel Sealine ★★★- Alanja, Turska se nalazi u centru Alanje. Udaljen je cca. 120 km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večera, noćna supa, popodnevna kafa i kolači, čaj, koncentrovani voćni sokovi, standardna domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00h do 23.00h. AI koncept ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, sva flaširana pića, sladoled, tursku kafu, svu hranu i pića posle 23.00h, svu hranu i piće na plaži

FACT SHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Sealine hotela:

Sealine hotel se nalazi u centru Alanje. Udaljen je cca. 120 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel ima ukupno 114 suit smeštajnih jedinica u 2 glavne zgrade.

Suite rooms (30 -35 m2, 1 spavaća soba i 1 dnevna soba sa 2 singl kreveta i sa krevetom na rasklapanje, 1 kupatilo, max.4 osoba).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, mini bar (voda i bezalkoholna pića pri dolasku), sef (uz doplatu), SAT TV i muzički kanali, laminat, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večera,noćna supa, popodnevna kafa i kolači, čaj, koncentrovani voćni sokovi, standardna domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00h do 23.00h.

AI koncept ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, sva flaširana pića, sladoled, tursku kafu, svu hranu i pića posle 23.00h, svu hranu i piće na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran, bar pored bazena. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara (na zahtev), usluga pranja veša, telefon, fax, rent-a-car. WI-FI internet je uz doplatu.

Plaža hotela Sealine 3*:

Gosti koriste javnu šljunkovitu plažu koja je udaljena 300 m od hotela. Ležaljke i suncobrani se naplaćuju. Ležaljke i suncobrani pored bazena se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle, 1 tobogan, stoni tenis. Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi.

Napomena:

Tokom sezone hotel zadržava pravo na izmenu sadržaja bez prethodnog obaveštenja.

www.sealinehotel.com

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Lokacije