Citymax Hotels Bur Dubai

  • Citymax Hotels Bur Dubai
  • 43 slika

Hotel Citymax Hotels Bur Dubai ★★★ - Bur Dubai, Dubai, UAE je smešten u srcu grada, u istorijskom delu Bur Dubaiju, nedaleko od Svetskog kongresnog centra na samo 20-tak minuta vožnje od aerodroma. Od tržnog centra Burjman udaljen je oko 20 minuta peške, a od kanala Dubai Creek i Muzeja Iluzije oko 2km. Elegantne sobe imaju savremeni dekor i kreću se od jednokrevetnih do dvokrevetnih. Dostupne su

Hotel Citymax Hotels Bur Dubai

Hotel Citymax Hotels Bur Dubai ★★★ - Bur Dubai, Dubai, UAE je smešten u srcu grada, u istorijskom delu Bur Dubaiju, nedaleko od Svetskog kongresnog centra na samo 20-tak minuta vožnje od aerodroma. Od tržnog centra Burjman udaljen je oko 20 minuta peške, a od kanala Dubai Creek i Muzeja Iluzije oko 2km. Elegantne sobe imaju savremeni dekor i kreću se od jednokrevetnih do dvokrevetnih. Dostupne su i sobe za osobe u invalidskim kolicima. Osim što se nalazi u središtu kafića i restorana, hotel nudi Wi-Fi u predvorju i nudi širok izbor restorana i mogućnosti za zabavu, uključujući teretanu, bazen na krovu, kao i indijski i azijski restoran. restoran, idealan za degustaciju ukusa iz drugih zemalja. Hotel Citymax Hotels Bur Dubai 3* nudi uslugu noćenja sa doručkom (švedski sto, samoposluživanje). Postoji mogućnost doplate za polupansion.

 

Položaj Citymax Hotels Bur Dubai hotela:

Hotel Citymax Hotels Bur Dubai 3* je smešten u srcu grada, u istorijskom delu Bur Dubaiju, nedaleko od Svetskog kongresnog centra na samo 20-tak minuta vožnje od aerodroma. Od tržnog centra Burjman udaljen je oko 20 minuta peške, a od kanala Dubai Creek i Muzeja Iluzije oko 2km.

Smeštaj:

Standardne sobe veličine oko 20m2, namenjene za smeštaj dve odrasle osobe ili dve odrasle osobe i jednog deteta (treći krevet je pomoćni ili sofa na razvlačenje). Sve sobe imaju SAT TV, telefon, mini frižider, aparat za čaj/kafu i klima uređaj, sef, toaletni pribor.

Usluga:

Hotel Citymax Hotels Bur Dubai 3* nudi uslugu noćenja sa doručkom (švedski sto, samoposluživanje). Postoji mogućnost doplate za polupansion.

Sadržaj hotela Citymax Hotels Bur Dubai 3*:

Moderan, gradski hotel savremenog dizajna. Hotel poseduje bazen na krovu, dobro opremljenu teretanu, besplatni privatni parking. Dostupan je besplatni Wi-Fi u celom hotelu.

Hotel ima internacionalni restoran, kao i restorane kineske, indijske i tajlandske kuhinje.

Plaža hotela Citymax Hotels Bur Dubai 3*:

Najbliža plaža je La Mer, oko 15 minuta vožnje od hotela.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije