Hatipoglu Beach Hotel

  • Hatipoglu Beach Hotel
  • 21 slika

Hotel Hatipoglu Beach ★★★ - Alanja, Turska je odličan izbor za letovanje u Alanji 2021. Nudi polupansion na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak i večeru. Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža je udaljena 50 m (prelazi se ulica). POLUPANSION KONCEPT - SR HOTEL FACTSHEET - EN Položaj Hatipoglu Beach 3* hotela: Hatipoglu Beach Hotel 3* se nalazi u

Hotel Hatipoglu Beach Hotel

Hotel Hatipoglu Beach ★★★ - Alanja, Turska je odličan izbor za letovanje u Alanji 2021. Nudi polupansion na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak i večeru. Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža je udaljena 50 m (prelazi se ulica).

 

POLUPANSION KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Hatipoglu Beach 3* hotela:

Hatipoglu Beach Hotel 3* se nalazi u centru Alanje, u Kleopatra regionu. Udaljen je 132 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Hatipoglu Beach 3* ima ukupno 70 smeštajnih jedinica, standardnih soba (spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba).

Sve sobe imaju: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), keramički pod, laminat ili tepih, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

Polupansion na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak i večeru. Sve ostale usluge se naplaćuju.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, snek bar, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Hatipoglu Beach 3*: usluga lekara, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, internet, Wi Fi.

Plaža:

Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža je udaljena od hotela Hatipoglu Beach 3* oko 50 m (prelazi se ulica). Ležaljke i suncobrani se naplaćuju (kod hotelskog bazena su besplatni).Peškiri za plažu se naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle i decu. Posebno se plaća prema pravilima hotela Hatipoglu Beach 3*: sportovi na vodi.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije