Papillon Zeugma Relaxury

 • Papillon Zeugma Relaxury
 • 88 slika

Hotel Papillon Zeugma Relaxury Hotel ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za letovanje u Beleku 2021. Nudi High Class All Inclusive uslugu - hrana i piće 24h, piće dobrodošlice, doručak, kasni doručak, ručak, večera, kulinarski sou, dijetalni bife, ponoćni bufe, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled kutak, poslastičarnica, bar poreda bazena, snek bar, dečiji buf

Hotel Papillon Zeugma Relaxury

Hotel Papillon Zeugma Relaxury Hotel ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za letovanje u Beleku 2021. Nudi High Class All Inclusive uslugu - hrana i piće 24h, piće dobrodošlice, doručak, kasni doručak, ručak, večera, kulinarski sou, dijetalni bife, ponoćni bufe, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled kutak, poslastičarnica, bar poreda bazena, snek bar, dečiji bufe tokom glavnih obroka. Hotelska privatna peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj Papillon Zeugma 5* hotela:

Papillon Zeugma Relaxury Hotel 5* se nalazi u regiji Belek. Udaljen je 40km od centra Antalije i 35km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica hotela Papillon Zeugma Relaxury 5* je 356 (312 u glavnoj zgradi i 44 luxury pool suite-a):

 • Superior soba ima (38 m2, nalaze se u glavnoj zgradi, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem i 1 twin ležaj kupatilo, max. 3+1 osoba),
 • Duplex family soba (74 m2, nalaze se u glavnoj zgradi, 1 spavaća soba i kupatilo na svakom spratu, max. 5 osoba),
 • Junior suite (70 m2, nalaze se u glavnoj zgradi, 1 spavaća soba, 1 dnevna soba, 1 kupatilo, 1 odvojeno kupatilo max. 3+1 osoba),
 • Luxury pool suite nalaze se u bašti (55 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 3+1 osoba),
 • Duplex suite (140 m2, nalaze se u glavnoj zgradi,na prvom spratu dva odvojena kreveta i sofa ,na prvom spratu francuski ležaj i singl krevet odvojeni vratima, 2 kupatila, max. 6 osoba),
 • Excellent suite (125 m2, nalazi se u glavnoj zgradi, 1 spavaća soba, 1 dnevna soba, 1 kupatilo sa jacuzzijem, pogled na more, max.5 osoba).

U svim sobama hotela Papillon Zeugma Relaxury 5* se nalazi centralna klima koja radi u zavisnoti od vremenskih uslova,privatno kupatilo sa tuš kabinom, fenom, direktnom telefonskom linijom, mini bar(bezalkoholna pića, voda i pivo, dopujava se svaki dan), set za čaj i kafu, sef, bade mantil i papuče po dolasku, LED TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, Wi-Fi internetom, balkon.

Usluga:

High Class All Inclusive - hrana i piće 24 h,piće dobrodošlice, doručak, kasni doručak, ručak, večera, kulinarski šou, dijetalni bife, ponoćni bufe, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled kutak, poslastičarnica, bar poreda bazena, snek bar, dečiji bufe tokom glavnih obroka.

A'la carte restorani sa rezervacijom i unapred i uz doplatu i samo jednom tokom boravka. Koncept ne obuhvata: premium pića, fina vina, francuski šampanjac, flaširana pića, sobna usluga.

Sadržaj:

Glavni restoran, švedski sto, A'la Carte restorani (italijanski - Farfalle, Arabesque - turska kuhinja - morska hrana - Mey hane, kineski Haru), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: lekar, čuvanje dece, usluga pranja veša, telefon, fax, internet kafe i kompjuterske igrice, frizer, prodavnice, rent a car uz doplatu. Wi-Fi internet besplatan u celom hotelu Papillon Zeugma Relaxury 5*.

Plaža:

Hotelska privatna peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju u hotelu Papillon Zeugma Relaxury 5*.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni (otvoren tokom zime) bazeni sa odrasle i decu, tobogani, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, teniski tereni, oprema za tenis, košarka, odbojka, odbojka na plaži, stoni tenis se ne naplaćuje.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Papillon Zeugma Relaxury 5*: masaža, SPA i Wellness centar, svi motorizovani sportovi na vodi, kuglanje, igraonica,golf simulator. Zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou program, uživo muzika 3 puta nedeljno, bioskop, mini klub za decu uzrasta od 1 do 17 godina ,podeljeno po grupama u zavisnosti od uzrasta , sa dnevnim i večernjim programom, dečije igralište,mini disko u večernjim časovima.

Događaji:
https://www.papillon.com.tr/events-at-papillon-hotels/
Papy Kids Sportska Akademija
https://papillon.com.tr/sports_academy_2021/en/
2021 Brošura letnjih dešavanja:
https://www.papillon.com.tr/Event_Brochure_2021/en/


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub