Club Mermaid Village

 • Club Mermaid Village
 • 27 slika
 • WiFi besplatan na javnim mestima
 • Akva park
 • Povoljno
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitness

Hotel Club Mermaid Village ★★★★ - Turkler, Alanja, Turska je odličan izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi All Inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela – samoposluživanje (švedski sto): doručak, ručak, popodnevna užina, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića su besplatna od 10:00-23:00h, sladoled u određenom terminu tokom popodneva, snack bar na pl

Hotel Club Mermaid Village

Hotel Club Mermaid Village ★★★★ - Turkler, Alanja, Turska je odličan izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi All Inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela – samoposluživanje (švedski sto): doručak, ručak, popodnevna užina, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića su besplatna od 10:00-23:00h, sladoled u određenom terminu tokom popodneva, snack bar na plaži sa brzom hranom i sokovima od 10:00-18:00h. Hotelska privatna peščano šljunkovita plaža je udaljena oko 600 m od hotela. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.
HOTEL INFO - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Club Mermaid Village 4* hotela:

Hotel Club Mermaid Village 4* se nalazi u Turkler regiji. Udaljen je 16 km od Alanje i 110 km od aerdoroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica je 212 raspoređenih u 5 blokova:

 • Standardne sobe (28 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem i jednom sofom, 1 kupatilo, max 3+1 osoba),
 • Porodične sobe (50 m2, 1 spavaća i 1 dnevna soba sa vratima između, 1 kupatilo, max 4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Club Mermaid Village 4* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i mineralna voda samo pri dolasku), sef (uz doplatu), SAT TV i muzički kanale, pločice, balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela – samoposluživanje (švedski sto): doručak, ručak, popodnevna užina, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića su besplatna od 10:00-23:00h, sladoled u određenom terminu tokom popodneva, snack bar na plaži sa brzom hranom i sokovima od 10:00-18:00h.

AI koncept hotela Club Mermaid Village 4* ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, sobnu uslugu, sveže voćne sokove, tursku kafu, sve vrste koktela, Ottoman A'la cart restoran, sva pića posle 23:00h.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, bar pored bazena i na plaži, Ottoman A'la cart restoran.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Club Mermaid Village 4*: lekar, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet kafe, rent-a-car, čuvanje dece, usluga pranja veša. Bežični internet je besplatan u lobiju i delu oko bazena.

Plaža:

Hotelska privatna peščano šljunkovita plaža je udaljena oko 600 m od hotela Club Mermaid Village 4*. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Peškiri za plažu uz doplatu. Postoji besplatan šatl bus na svakih 45min ( 6 puta dnevno), kao i podzemni prolaz do plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, 4 tobogana, sala za fitness, tursko kupatilo, teniski teren, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena večernji šou program, mini klub za decu od 4-12 godina, igralište za decu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Club Mermaid Village 4*: sauna, masaža, sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene i oprema za tenis, bilijar.

Napomena:

Hotel Club Mermaid Village 4* je renoviran 2021. godine.

Tokom trajanja pandemije COVID-19, Hotel zadrzava pravo da prilagodjava neke od sadrzaja i uslugu bez prethodne najave 


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub