Albatros Citadel Sahl Hasheesh

  • Albatros Citadel Sahl Hasheesh
  • 37 slika

Hotel Albatros Citadel Resort ★★★★★ - Sahl Hasheesh, Hurgada, Egipat, smešten na sopstvenoj privatnoj plaži (plaža je delom peščana delom šljunkovita, duga oko 1.6 km). Plaža ima koralni greben, pogodan za ljubitelje podvodnog sveta, sa spektakularnim pogledom na Crveno more, savršen je izbor za letovanje u Hurgadi 2021. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR Položaj: Hotel se nalazi na jugu Hurgade u oblast

Hotel Albatros Citadel Sahl Hasheesh

Hotel Albatros Citadel Resort ★★★★★ - Sahl Hasheesh, Hurgada, Egipat, smešten na sopstvenoj privatnoj plaži (plaža je delom peščana delom šljunkovita, duga oko 1.6 km). Plaža ima koralni greben, pogodan za ljubitelje podvodnog sveta, sa spektakularnim pogledom na Crveno more, savršen je izbor za letovanje u Hurgadi 2021.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj:

Hotel se nalazi na jugu Hurgade u oblasti Sahl Hashees, na plaži sa spektakularnim pogledom na Crveno more. Od centra Hurgade, Sakkala je udaljen oko 23 km. Međunarodni aerodrom Hurgada je udaljen oko 19 km od hotela.

Plaža:

Hotel Albatros Citadel Resort ima sopstvenu privatnu plažu (delom peščanu delom šljunkovitu ) dugu oko 1.6 km. Plaža ima koralni greben, pogodan za ljubitelje podvodnog sveta. Obavezno je korišćenje obuće za kupanje. U blizini se nalaze dve plaže sa zlatnim peskom - Citadel Azur Resort plaža i The Oberoi Sahl Hasheesh plaža.

Sadržaj Albatros Citadel Resort hotela:

Bar, snek bar, 6 restorana, 3 bazena, 1 dečiji bazen, 3 lagune, menjačnica, bankomat, lift, prodavnice u sklopu hotela, Spa centar (uz doplatu, na licu mesta), fitnes centar, sauna i masaža (uz doplatu, na licu mesta), Wi-Fi internet na javnim površinama, parking, karte za javni prevoz (uz doplatu, na licu mesta), meni za poseban režim ishrane (na zahtev), frizerski/kozmetički salon, hemijsko čišćenje (uz doplatu, na licu mesta), usluga pranja veša (uz doplatu, na licu mesta), večernja zabava, dečji klub, noćni klub / di-džej, animatori, pikado, stoni tenis, bilijar, dečije igralište, igraonica, teniski teren itd.

Smeštaj u hotelu Albatros Citadel Resort:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve smeštajne jedinice sadrže kupatilo (tuš), fen za kosu, klima uređaj, sef, SAT TV, telefon, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), balkon/terasa, bade mantil i papuče, deo za sedenje, električni čajnik. Na raspolaganju su Standard Room sa bočnim pogledom na more ili bazen.

Usluga:

All inclusive. Sve uključeno prema hotelskim pravilima.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. U svim restoranima je obavezan dress code.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije