Club Blue White

  • Club Blue White
  • 33 slika

Hotel Ladonia Hotels Club Blue White ★★★★ - Turgutreis, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Turgutreis. Udaljen je 22 km od centra Bodruma i 55 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 23:00h. Hote

Hotel Club Blue White

Hotel Ladonia Hotels Club Blue White ★★★★ - Turgutreis, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Turgutreis. Udaljen je 22 km od centra Bodruma i 55 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 23:00h. Hotel Ladonia Hotels Club Blue White 4* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju hotela.

Položaj Ladonia Hotels Club Blue White hotela:

Hotel Ladonia Hotels Club Blue White 5* se nalazi u mestu Turgutreis. Udaljen je 22 km od centra Bodruma i 55 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Ladonia Hotels Club Blue White 4* ima ukupno 80 smeštajnih jedinica:

  • Standardna soba (20m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 osoba),
  • Family soba (25m2, dve spavaće sobe povezane vratima, kupatilo, max. 2+2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Ladonia Hotels Club ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, telefonsku liniju, sef (uz doplatu), mini bar (samo voda prvog dana), SAT TV, klimu, balkon ili terasu.

Usluga:

Hotel Ladonia Hotels Club Blue White 4* nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 23:00h.

All Inclusive koncept hotela Ladonia Hotels Club Blue White 4* ne uključuje: sva pića između 23:00 - 10:00h, sva flaširana pića, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Sadržaj hotela Ladonia Hotels Club Blue White :

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, bar pored bazena, snek bar.Wi-Fi internet je besplatan u lobiju hotela.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: pranje veša, hemijsko čišćenje, prodavnice.

Plaža:

Hotel Ladonia Hotels Club Blue White 4* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle, stoni tenis, aerobik. Zabavni program tokom dana, mini klub za decu od 4-12 godina.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečiji klub

Lokacije