Club Dizalya

 • Club Dizalya
 • 21 slika
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • Otvoreni bazen
 • Šljunkovita plaža
 • Fitness
 • Na plaži

Hotel Club Dizalya Hotel ★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, kafa, kolači, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (10:00h - 24:00h), bar na plaži (10.00-18.00h)sa bezalkoholnim pićem,

Hotel Club Dizalya

Hotel Club Dizalya Hotel ★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, kafa, kolači, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (10:00h - 24:00h), bar na plaži (10.00-18.00h)sa bezalkoholnim pićem, sladoledom u odredjenim satima. Hotelska šljunkovita plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Club Dizalya 4* hotela:

Club Dizalya Hotel 4* se nalazi u regiji Konakli. Hotel je udaljen 12 km od Alanje i 120 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Club Dizalya 4* ima ukupno 210 smeštajnih jedinica:

 • Standardne sobe (18 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem+1 singl ležaj, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Economy sobe (18 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osobe),
 • Family sobe (32 m2, dve spavaće sobe razdvojene vratima, kupatilo, max 4 osoba),
 • Villa sobe (24m2, nalaze se u bungalovima, spavaća soba sa francuskim ležajem+1 singl ležaj, kupatilo, max 3+1 osoba).

Svaka soba hotela Club Dizalya 4* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, sef (uz doplatu), mini bar ( voda i bezalkoholna pića pri dolasku, nakon toga samo voda se dopunjuje svakoga dana), laminat ili keramički pod, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, kafa, kolači, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (10:00h - 24:00h), bar na plaži (10.00-18.00h)sa bezalkoholnim pićem, sladoledom u odredjenim satima.

AI koncept hotela Club Dizalya 4* ne uključuje: uvozna pića, premium pića, sveže voćne sokove, flaširana pića, sobna usluga.

Sadržaj:

Glavni restoran, A'la Carte restorani (turski i mediteranski), lobby bar, bar na plaži, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Club Dizalya 4*: usluga lekara-na poziv, vešeraj, čuvanje dece frizer, telefon, fax, elektronske igre, šoping centar, rent-a-car. WI FI je besplatan u zajedničkim prostorijama i sobama.

Plaža hotela Club Dizalya 4*:

Hotelska šljunkovita plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju (peškiri - uz doplatu).

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes, teniski teren, odbojka na plaži, stoni tenis. Zabavni programi tokom dana, razna takmičenja, večernji šou programi, mini klub za decu od 4-12 godina, igraonica i mini diskoteka u večernjim satima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Club Dizalya 4*: sportovi na vodi, osvetljenje za teniski teren, tursko kupatilo, sauna, masaža, bilijar.

Napomena:

Više informacija o hotelu Club Dizalya 4* možete videti na: www.dizalyahotels.com

Hotel Club Dizalya 4* renoviran je 2019. godine.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu