Parkim Ayaz

  • Parkim Ayaz
  • 63 slika

Hotel Parkim Ayaz ★★★★ - Gumbet, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Gumbet. Udaljen je 3 km od centra Bodruma i 40 km od aerodroma Milas u Bodrumu i savršen je izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, ponoćna supa, dečiji bufe, snek, A La Carte restorani uz rezervaciju

Hotel Parkim Ayaz

Hotel Parkim Ayaz ★★★★ - Gumbet, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Gumbet. Udaljen je 3 km od centra Bodruma i 40 km od aerodroma Milas u Bodrumu i savršen je izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, ponoćna supa, dečiji bufe, snek, A La Carte restorani uz rezervaciju i besplatno jednom tokom boravka u jednom od njih, čaj i kafa u određeno vreme, sladoled u određeno vreme, domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel Parkim Ayaz 4* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži, dugoj 250 metara. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni, peškiri za plažu su uz depozit. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju hotela. Hotel se nalazi na plaži u centru Gumbeta sa lokalnim prevozom koji redovno prolazi ispred objekta i taksi stajalištem koje se nalazi u blizini. Kosmopolitsko letovalište Bodrum, sa svojom velikom marinom za jahte i impresivnim zamkom Svetog Petra, udaljeno je oko 3 km i svakako vredi posetiti. Nedaleko od objekta nalaze se brojni restorani, barovi, klubovi i prodavnice. Sobe su opremljene su satelitskom televizijom i individualno regulisanim klima uređajima.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Parkim Ayaz 4* hotela:

Hotel Parkim Ayaz 4* se nalazi u mestu Gumbet. Udaljen je 3 km od centra Bodruma i 40 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Parkim Ayaz 4* ima ukupno 340 smeštajnih jedinica:

  • Standardna soba (20m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 osoba),
  • Family soba (35m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + singl ležaj + sofa, kupatilo, max. 2+2 osobe),
  • Superior soba (30m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 osoba),
  • Deluxe soba (30m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 osoba).

Svaka smeštajna jednica hotela Parkim Ayaz 4* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, telefon, sef (uz doplatu), mini bar, SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga:

Hotel Parkim Ayaz 4* nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, ponoćna supa, dečiji bufe, snek, A La Carte restorani uz rezervaciju i besplatno jednom tokom boravka u jednom od njih, čaj i kafa u određeno vreme, sladoled u određeno vreme, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

All Inclusive koncept hotela Parkim Ayaz 4* ne uključuje: uvozna pića, A La Carte restorane (osim prvog puta u jednom od njih tokom boravka od minimum 7 dana), tursku kafu, sveže ceđene voćne sokove.

Sadržaj hotela Parkim Ayaz 4*:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A La Carte restorani: Ottoman - turski restoran, Italian - italijanski restoran, barovi. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju hotela.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, pranje veša, telefon, faks.

Plaža:

Hotel Parkim Ayaz 4* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži, dugoj 250 metara. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni, peškiri za plažu su uz depozit.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, tursko kupatlo, sauna, parno kupatilo, fitnes centar, pikado, odbojka na plaži, stoni tenis, teniski tereni. Lagana animacija tokom dana, igralište za decu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Parkim Ayaz 4*: masaža, sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije