Side Sun

 • Side Sun
 • 41 slika
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Side Sun ★★★★ - Kumkoy, Side, Turska u Sideu 2021. Nudi: All inclusive - otvoreni bife na bazi samoposluživanja za doručak, kasni doručak, ručak, užinu (kafa,kolači,čaj), večera, kasna užina, sladoled u određenim terminima, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10-24:00, bar na plaži od 10:00-17:30h, A'la Carte restoran jednom tokom boravka, besplatno uz unapred urađenu rezervaciju. Hotels

Hotel Side Sun

Hotel Side Sun ★★★★ - Kumkoy, Side, Turska u Sideu 2021. Nudi: All inclusive - otvoreni bife na bazi samoposluživanja za doručak, kasni doručak, ručak, užinu (kafa,kolači,čaj), večera, kasna užina, sladoled u određenim terminima, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10-24:00, bar na plaži od 10:00-17:30h, A'la Carte restoran jednom tokom boravka, besplatno uz unapred urađenu rezervaciju. Hotelska peščano-šljunkovita plaža je opremljena ležaljkama, sincobranima i peškirima koji se ne doplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ALL INCLUSIVE KONCEPT - EN
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Side Sun 4* hotela:

Side Sun Hotel 4* se nalazi u oblasti Kumkoy, 9 km od Manavgata, 5 km od Sidea i 65 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj soba u hotelu Side Sun 4* iznosi 207 u jednoj glavnoj gradi.

 • Standardne sobe (22m2, max 2+1),
 • Porodične sobe (40m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max 2+2 osobe).

Sve standardne sobe poseduju privatno kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen split klimu, direktnu telefonsku liniju, SAT TV i muzičke kanale, ketler,sef (uz doplatu)mini bar (dopunjuje se vodom i mineralnom vodom - svakoga dana), ketler i set za kafu i čaj, balkon

Usluga:

All inclusive - otvoreni bife na bazi samoposluživanja za doručak, kasni doručak, ručak, užinu (kafa,kolači,čaj), večera, kasna užina, sladoled u određenim terminima, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10-24:00, bar na plaži od 10:00-17:30h, A'la Carte restoran jednom tokom boravka, besplatno uz unapred urađenu rezervaciju.

U AI koncept hotela Side Sun 4* nije uključeno: uvozna pića, flašira pića, sveže ceđeni sokovi, specijalna vina, room servis, turska kafa, sobna usluga , pića posle 24h i pića u diskoteci.

Sadržaj:

Glavni restoran otvoreni bife, A'la Carte restorani (Kebabistan - turski, Santa Lucia -italijanski, Sambrero - meksičk i Sakura -azijski ), barovi u okviru hotelskog kompleksa, diskoteka.

Posebno se doplaćuje prema pravilima hotela Side Sun 4*: usluga lekara, usluga čuvanja dece, fen, pranje veša, hemijsko čišćenje, peglanje, kompjuterske igrice, fax, telefon, internet, šoping centar, rent a car.

Plaža hotela Side Sun 4*:

Hotelska peščano-šljunkovita plaža je opremljena ležaljkama, sincobranima i peškirima koji se ne doplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen za decu i odrasle, tobogani, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, odbojka na plaži, stoni tenis. Zabavni program u toku dana i večeri. Mini klub za decu od 4-12godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Side Sun 4*: sportovi na vodi, Wellness centar i salon lepote, masaža, bilijar.

Napomena:

Više informacija o hotelu Side Sun 4* možete videti na: www.sidesunhotels.com

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub