Grand Emin Hotel

  • Grand Emin Hotel
  • 20 slika

Hotel Grand Emin ★★★ - Yenikapi, Istanbul, Turska je smešten u oblasti Yenikapi, oko 400 metara od metro stanica YeniKapi i Aksaray, na oko 1.5 km od Kapali čaršije, na oko 2 km od Plave džamije i Aja Sofije. Gosti mogu lako da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 41 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 42 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Nalaz

Hotel Grand Emin Hotel

Hotel Grand Emin ★★★ - Yenikapi, Istanbul, Turska je smešten u oblasti Yenikapi, oko 400 metara od metro stanica YeniKapi i Aksaray, na oko 1.5 km od Kapali čaršije, na oko 2 km od Plave džamije i Aja Sofije. Gosti mogu lako da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 41 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 42 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Nalazi se na pešačkoj udaljenosti od mnogih atrakcija i sadržaja kao što su Veliki bazar, Chora Mus, palata Topkapi i hipodrom. Tu su i brojne džamije kao što je Plava džamija, crkve poput Svete Sofije i muzeji poput Muzeja Turske, sve vredne posete. Među hotelskim sadržajima koji se nalaze su privlačan otvoreni bazen, restoran koji nudi doručak na bazi švedskog stola, lobi bar/pub i 24-časovna usluga u sobi. Tu je i parking i mogu se organizovati transferi do aerodroma. Poslovnim putnicima će poslovni centar biti zaista koristan. Prostrane elegantne sobe su opremljene po visokim standardima i imaju balkon ili terasu, klima uređaj, satelitsku televiziju, bežični pristup internetu, mini-bar, sef i fen za kosu.

 

Položaj Grand Emin hotela:

Grand Emin 3* je smešten u oblasti Yenikapi, oko 400 metara od metro stanica YeniKapi i Aksaray, na oko 1.5 km od Kapali čaršije, na oko 2 km od Plave džamije i Aja Sofije. Gosti mogu lako da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 41 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 42 km od aerodroma Sebiha Gokcen.

Hotelski sadržaj:

Hotel Grand Emin 3* ima restoran, snack bar, bar, recepciju, Wi-Fi internet na recepciji itd.

Smeštaj:

Sobe u hotelu Grand Emin 3* su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, sef (uz doplatu, na licu mesta), mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klima.

Usluga:

Noćenje sa doručkom. Doručak, kontinentalni.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa. 

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni, zabranjeno pušenje u celom objektu.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije