LABRANDA Royal Makadi

  • LABRANDA Royal Makadi
  • 42 slika

Hotel Labranda Royal Makadi ★★★★★ - Makadi Bay, Hurgada, Egipat, nalazi se u zalivu Makadi Bay-u, na oko 33 km od Sakkale, starog, živopisnog turističkog centra Hurgade. Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen oko 30 km. Nudi All inclusive - Sve uključeno uslugu prema hotelskim pravilima, nalazi se na peščanoj plaži u uvali, i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021. ALL INCLUSIVE KONCE

Hotel LABRANDA Royal Makadi

Hotel Labranda Royal Makadi ★★★★★ - Makadi Bay, Hurgada, Egipat, nalazi se u zalivu Makadi Bay-u, na oko 33 km od Sakkale, starog, živopisnog turističkog centra Hurgade. Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen oko 30 km. Nudi All inclusive - Sve uključeno uslugu prema hotelskim pravilima, nalazi se na peščanoj plaži u uvali, i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

 

Položaj:

Hotel Labranda Royal Makadi 5* se nalazi u zalivu Makadi Bay-u, na oko 33 km od Sakkale, starog, živopisnog turističkog centra Hurgade. Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen oko 30 km.

Plaža:

Hotel se nalazi peščanoj plaži u uvali. Na plaži postoji i koralni greben, pogodan za ljubitelje podvodnog sveta i ronjenje ili snorkling. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

Sadržaj Labranda Royal Makadi hotela:

Hotel ima više bazena (jedan sa morskom vodom), dečiji bazen, Spa centar (sauna, masaža, fitness, parno kupatilo itd), Wi-Fi internet na javnim površinama-recepciji, više restorana (Rock & Roll Burger House”, “Café Cairo” i sladoledžinica u italijanskom stilu “Giardino Delle Rose”, kao i grčki restoran "Taverna Paros", kubanski "Pequena Habana" i restoran “Yum Asian Kitchen & Bar”), snack bar, lobi bar, mini klub za decu, dečije igralište, animacija, sportovi na vodi, teniski teren, stoni tenis, skvoš, streličarstvo, bilijar, pikado itd.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe imaju kupatilo sa tušem/kadom, fen za kosu, sef, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), telefon, klima uređaj, SAT TV, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasu. Sobe imaju pogled na vrt, bazen ili more.

Usluga:

All inclusive Sve uključeno prema hotelskim pravilima.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Hotel ne prima kućne ljubimce.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela. Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub