Orfeus Queen Hotel

  • Orfeus Queen Hotel
  • 22 slika

Hotel Orfeus Queen Hotel ★★★★ - Colakli, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto): doručak, ručak, večera, popodnevni kolači, čaj i kafa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 24h, hrana i piće na plaži od 10:00 do 17:00h, sladoled u određenom terminu. Hotelska plaža je peščana, udaljena je oko

Hotel Orfeus Queen Hotel

Hotel Orfeus Queen Hotel ★★★★ - Colakli, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto): doručak, ručak, večera, popodnevni kolači, čaj i kafa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 24h, hrana i piće na plaži od 10:00 do 17:00h, sladoled u određenom terminu. Hotelska plaža je peščana, udaljena je oko 300 m od hotela. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.

 

FACT SHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Orfeus Queen Hotel hotela:

Orfeus Queen Spa Hotel 4* se nalazi u Colakli regiji. Udaljen je oko 9 km od Sidea i oko 55 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica je 178:

  • Standardne sobe (23 m2, jedna spavaća soba, jedno  kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Economy sobe su iste kao standard, ali bez balkona,
  • Family sobe (43m2, max 2+2 osobe).

Sve smeštajne jedinice hotela Orfeus Queen SPA 4* imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda se dopunjuje svakodnevno), sef (uz doplatu ), laminat, SAT TV I muzički kanali, balkon

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto): doručak, ručak, večera, popodnevni kolači, čaj i kafa, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24h, hrana i piće na plaži od 10:00 do 17:00h, sladoled u određenom terminu.

All Inclusive koncept hotela Orfeus Queen SPA 4* ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, tursku kafu, flaširana pića, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto), barovi pored bazena i na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Orfeus Queen SPA 4*: usluga lekara na zahtev, telefon, fax, internet, sef u sobi . Wi-Fi internet uz doplatu .

Plaža hotela Orfeus Queen Hotel 4*:

Hotelska plaža je peščana, udaljena je oko 350 m od hotela Orfeus Queen SPA 4*. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Postoji besplatan šatl bus koji prevozi do plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogan, fitnes centar, tursko kupatilo, stoni tenis, odbojka na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Orfeus Queen SPA 4*: sportovi na vodi, masaža.

Zabava i mini klub za decu od 04 - 12 godina.

Napomena:

Hotel Orfeus Queen SPA 4* renoviran je 2022. godine.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije za Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečiji klub

Lokacije