TUI Magic Life Belek

 • TUI Magic Life Belek
 • 53 slika

Hotel Tui Magic Life Belek ★★★★★ - Belek ( Ex. Asteria Club Belek) je savršen izbor za letovanje u Beleku 2021. Nudi all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja i popodnevna užina, kasni noćni bufe, sladoled u određeno vreme, sveže ceđeni sokovi samo za doručak, mini bar u sobama, A'la Carte restorani sa rezervacijom un

Hotel TUI Magic Life Belek

Hotel Tui Magic Life Belek ★★★★★ - Belek ( Ex. Asteria Club Belek) je savršen izbor za letovanje u Beleku 2021. Nudi all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja i popodnevna užina, kasni noćni bufe, sladoled u određeno vreme, sveže ceđeni sokovi samo za doručak, mini bar u sobama, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i jedan put tokom boravka u jednom restoranu, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotelska plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Plaža je peskovito - šljunkovita.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj TUI MAGIC LIFE Belek 5* hotela:

Tui Magic Life Belek 5* se nalazi u Beleku. Udaljen je oko 25 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica hotela Tui Magic Life Belek 5* je 594 raspoređenih u dvospratnim i trosprtanim bungalovima:

 • villa standardne sobe (28 m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 osoba),francuski krevet ili 2 odvojena kreveta + sofa
 • villa standardne sobe sa krevetima na sprat (28 m2, spavaća soba sa krevetima na sprat, kupatilo, max. 2+2 osobe),
 • villa porodična soba (45 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max. 3+1 osoba).
 • villa standard economy soba (23 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2 osobe )

Sve smeštajne jedinice hotela Tui Magic Life Belek 5* imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen,klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar(voda i bezalkoholna pića po dolasku,voda se dopunjuje svaki dan), sef, pločice, SAT TV i muzičke kanale, balkon, francuski balkon ili terasu.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja i popodnevna užina, kasni noćni bufe i rani doručak, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i jedan put tokom boravka u jednom restoranu uz doplatu, domaća alkoholna i bezalkoholna pića 10.00h-24.00h. Snek na plaži do 18h, All Inclusive koncept hotela Tui Magic Life Belek 5* ne obuhvata: sveže ceđene sokove,sva uvozna pica, specijalna vina, sva flaširana pića, pića u limenci

Sadržaj:

Glavni restoran, A'la Carte restorani, barovi po celom kompleksu. Posebno se plaća prema pravilima hotela Tui Magic Life Belek 5*: lekar, čuvanje dece, vešeraj, hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet, prodavnice, rent a car. Wi-Fi u  hotelu se ne naplaćuje.

Plaža hotela Tui Magic Life Belek 5*:

Hotelska plaža peščano šljunkovita sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i bazen za odrasle i decu, relax bazen samo za odrasle,Aqua park, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, stoni tenis, odbojka na plaži, mini fudbal,tereni za skvoš, gimnastika. Posebno se plaća prema pravilima hotela Tui Magic Life Belek 5*: sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena, SPA centar i masaža,bilijar, game centar. Zabavni programi tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, večernji šou programi, tematske večeri, uživo muzika, bioskop. Mini klub za decu uzrasta od 04 do 16 godina sa različtim aktivnostima i programima.

Napomena:

U skladu sa pravilima u vezi Covid 19, hotel ima pravo da promeni neke od sadržaja bez prethodnog obaveštavanja


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu