Alanya Risus Park Hotel

  • Alanya Risus Park Hotel
  • 84 slika
  • Centar grada
  • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
  • Otvoreni bazen

Hotel Alanya Risus Park Hotel ★★★ - Alanja, Antalija, Turska je odličan izbor za odmor u Alanji leto 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, užina, popodnevni kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (samo koncentrovani voćni sokovi) od 10:00h do 23:00h. Peščana plaža je

Hotel Alanya Risus Park Hotel

Hotel Alanya Risus Park Hotel ★★★ - Alanja, Antalija, Turska je odličan izbor za odmor u Alanji leto 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, užina, popodnevni kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (samo koncentrovani voćni sokovi) od 10:00h do 23:00h. Peščana plaža je udaljena 150m od hotela. Ležaljke i suncobrani se naplaćuju. Postoji podzemni prolaz do plaže.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Risus Park 3* hotela:

Hotel Alanja Risus Park 3* se nalazi u centru Alanje. Udaljen je 132km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Alanja Risus Park 3* raspolaže sa 118 smeštajnih jedinica rasporedjenih u dva bloka. Standard sobe (spavaća soba, kupatilo, max 2+2 osobe).

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, SAT TV i muzičke kanale, sef (uz doplatu), mini bar (voda pri dolasku), balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, užina, popodnevni kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (samo koncentrovani voćni sokovi) od 10:00h do 23:00h.

All Inclusive koncept hotela Alanja Risus Park 3* ne uključuje: uvozna pića, sveže cedjene voćne sokove, sladoled, tursku kafu, nargilu, ledeni čaj, flaširana i pića u limenci, hranu i pića u baru na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, bar na bazenu, snack bar.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Alanja Risus Park 3*: usluge lekara, usluge pranja veša, telefon, fax, rent a car. Wi Fi u lobiju i sobama je besplatan.

Plaža:

Peščana plaža je udaljena 150 m od hotela Alanja Risus Park 3*. Ležaljke i suncobrani se naplaćuju. Postoji podzemni prolaz do plaže. Ležaljke i suncobrani pored bazena su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle, tobogan, tursko kupatilo, odbojka na plaži, mini fudbalsko igralište na travi na plaži, stoni tenis, zabavni programi tokom dana.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Alanja Risus Park 3*: sportovi na vodi na plaži, masaža.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije