Kilikya Resort Camyuva

 • Kilikya Resort Camyuva
 • 39 slika

Hotel Kilikya Resort Camyuva ★★★★★- Kemer, Antalija, Turska se nalazi u Kemeru, regija Camyuva, 8km od centra Kemera i 65km od aerodroma. Nudi uslugu ultra all inclusive – švedski sto samoposluživanje doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevni kolači, čaj, kafa, večera, kasna večera. A la carte restorani jednom u toku boravka besplatno uz prethodnu rezervaciju. Sva domaća i neka uvozna alkoholna

Hotel Kilikya Resort Camyuva

Hotel Kilikya Resort Camyuva ★★★★★- Kemer, Antalija, Turska se nalazi u Kemeru, regija Camyuva, 8km od centra Kemera i 65km od aerodroma. Nudi uslugu ultra all inclusive – švedski sto samoposluživanje doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevni kolači, čaj, kafa, večera, kasna večera. A la carte restorani jednom u toku boravka besplatno uz prethodnu rezervaciju. Sva domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 24h.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Kilikya Resort Camyuva hotela:

Hotel se nalazi u Kemeru, regija Camyuva, 8km od centra Kemera i 65km od aerodroma.

Smeštaj:

Hotel se sastoji od 228 soba raspoređenih u glavnoj zgradi i aneks zgradi.

 • Standard soba glavna zgrada(25m2, soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja + single krevet + pomoćni ležaj, kupatilo, max 2+2)
 • Standard soba u bašti (22m2 soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja + pomoćni ležaj, kupatilo, max 2+1)

Sobe u glavnoj zgradi imaju kupatilo sa kadom, dok sobe u bašti imaju kupatilo sa tuš kabinom. Sve sobe imaju centralnu klimu, fen za kosu, telefon, sef, mini bar(dopunjuje se samo vodom), TV, balkon ili terasu.

Usluga:

Ultra all inclusive – švedski sto samoposluživanje doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevni kolači, čaj, kafa, večera, kasna večera. A la carte restorani jednom u toku boravka besplatno uz prethodnu rezervaciju. Sva domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 24h.

Nije uključeno: uvozna strana pića, specijalna vina, sladoled, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića, room servis.

Sadržaj:

Glavni restoran, dva a la carte restorana – italijanski i riblji restoran, lobi bar, bar pored bazena i bar na plaži, disko bar.

Doplaćuju se usluge: doktora, čuvanje dece, vešeraj i hemijsko čišćenje, frizer, šoping centar, rent a car, internet kafe i kompjuterske igrice.

WI-FI u lobiju je besplatan.

Plaža hotela Kilikya Resort Camyuva 5*:

Hotelska privatna peščano – šljunkovita plaža sa suncobranima i ležaljkama koji se ne doplačuju. Peškiri za plažu uz depozit.

Sport i zabava:

Unutrašnji i spoljašnji bazen, bazen za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, Tursko kupatilo, sauna, teren za tenis, sto za stoni tenis, odbojka na pesku.

Dodatno se naplaćuju: sportovi na vodi, osvetljenje teniskog terena, oprema za tenis, masaže, salon lepote, bilijar i kompjuterske igrice.

Zabavni program preko dana i šou program uveče. Mini klub za decu od 4 do 12 godina.

Napomena:

Hotel je renoviran 2018. godine.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Kemer cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2023. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije