Marlin Inn Azur Resort

  • Marlin Inn Azur Resort
  • 38 slika

Hotel Marlin Inn Azur Resort ★★★★ - El Memsha, Hurgada, Egipat smešten je na sopstvenoj peščanoj plažii opremljenoj ležaljkama i suncobranima, koji su besplatni, u El Memši. Nudi uslugu All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Marlin Inn Azur Resort 4* i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR Položaj: Hotel Marlin Inn Azur Resort 4* je smešte

Hotel Marlin Inn Azur Resort

Hotel Marlin Inn Azur Resort ★★★★ - El Memsha, Hurgada, Egipat smešten je na sopstvenoj peščanoj plažii opremljenoj ležaljkama i suncobranima, koji su besplatni, u El Memši. Nudi uslugu All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Marlin Inn Azur Resort 4* i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj:

Hotel Marlin Inn Azur Resort 4* je smešten u oblasti El Memsha u Hurgadi, koja je noviji centar Hurgade sa puno prodavnica i suvenirnica.  Međunarodni aerodrom Hurgada, udaljen 4 km, a od centra Hurgade Sakale oko 3 km.

Plaža:

Hotel Marlin Inn Azur Resort 4* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži, opremljenoj ležaljkama i suncobranima, koji su besplatni.

Sadržaj:

Hotel Marlin Inn Azur Resort u svom sadržaju ima otvoreni bazen, tursko kupatilo, masaža, spa i wellness centar, fitnes centar, sauna, animacija, dečiji klub, pikado, stoni tenis, restoran, bar, snack bar, Wi-Fi internet na javnim mestima u hotelu.

Smeštaj u hotelu Marlin Inn Azur Resort:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve smeštajne jedinice sadrže mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef, telefon, SAT TV, klima uređaj, kupatilo (kada ili tuš), fen za kosu. Većina standard soba ima balkon / terasu.

Usluga:

All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Marlin Inn Azur Resort 4*.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci su dozvoljeni (visina naknade formira se u zavisnosti od politike hotela Marlin Inn Azur Resort 4*).

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije