Palmeras Beach Hotel

 • Palmeras Beach Hotel
 • 35 slika
 • Blizu centra grada
 • Povoljno
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Na plaži

Hotel Palmeras Beach ★★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užina od 11:00h do 17:00h, popodnevna kafa, večera, ponoćna supa, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h-02.00h, sladoled

Hotel Palmeras Beach Hotel

Hotel Palmeras Beach ★★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užina od 11:00h do 17:00h, popodnevna kafa, večera, ponoćna supa, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h-02.00h, sladoled u određenom terminu, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka. Hotelska privatna šljunkovita plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju.
HOTEL INFO & ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL INFO ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Palmeras Beach 5* hotela:

Palmeras Beach Hotel 5* se nalazi u regiji Konakli. Udaljen je 13 km od Alanje i 109 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Palmeras Beach 5* ima 312 smeštajnih jedinica.

 • Standardne sobe (22 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Family sobe (36 m2, dve sobe odvojene vratima, kupatilo, max 4 osobe),
 • Economy sobe (22 m2, jedna spavaća soba, kupatilo, max 2+1, sve sobe gledaju na put).

Svaka soba ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića pri dolasku, kasnije se svakondnevno dopunjuje samo sa vodom), sef, keramički pod, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užina od 11:00h do 17:00h, popodnevna kafa, večera, ponoćna supa, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h-02.00h, sladoled u određenom terminu, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka.

UAI koncept hotela Palmeras Beach 5* ne uključuje: premium uvozna pića i uvozna pića koja nisu u sklopu menija, flaširana pića, koktele, sveže voćne sokove, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restoran i jedan A la Carte internacionalni restoran, lobi bar, bar pored bazena, diskoteka (otvorena).

Posebno se plaća prema pravilima hotela Palmeras Beach 5*: usluga lekara, čuvanje dece,shoping centar,pranje veša i hemijsko čišćenje, rent a car, Wi Fi u lobiju je bez doplate.

Plaža hotela Palmeras Beach 5*:

Hotelska privatna šljunkovita plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju. Peškiri za plažu - uz depozit.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen za decu i odrasle, 2 tobogana, stoni tenis, odbojka na plaži, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, zabavni program tokom dana i šou programi uveče sa profesionalnim timom, mini klub za decu od 4 do 12 godina, dečije igralište, mini disko uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Palmeras Beach 5*: masaža, sportovi na vodi, Spa centar i salon lepote, kompjuterske igre, bilijar.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu