Otium Family Stone Place

 • Otium Family Stone Place
 • 52 slika
 • Peščana plaža
 • WiFi besplatan na javnim mestima
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Fitness

Hotel Otium Family Stone Palace ★★★★★ - Colakli, Side, Turska Leto 2023 je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi All inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, kasna noćna užina. Domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00h do 24.00h, sladoled u određenim terminima, snek bar na plaži od 10.00h do 18.00h. Hotelska privatna plaža je peščana

Hotel Otium Family Stone Place

Hotel Otium Family Stone Palace ★★★★★ - Colakli, Side, Turska Leto 2023 je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi All inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, kasna noćna užina. Domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00h do 24.00h, sladoled u određenim terminima, snek bar na plaži od 10.00h do 18.00h. Hotelska privatna plaža je peščana i udaljena je 300m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri se ne naplaćuju.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Otium Family Stone Palace hotela:

Hotel Otium Family Stone Palace Resort 5* se nalazi u regiji Colakli. Udaljen je 10 km od Sidea i 45 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Otium Family Stone Palace Resort 5* ima ukupno 330 smeštajnih jedinica u 7 blokova:

 • Standardne sobe (22-24 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Superior sobe (26-28 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2+2 osobe),
 • Family sobe (30-32 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max 4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Otium Family Stone Palace Resort 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar ( voda i dva bezalkoholna pića pri dolasku , kasnije se voda dopunjuje svakodnevno), sef, laminat, SAT TV i balkon .

Usluga:

All inclusive na bazi otvorenog bufea za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, kasna noćna užina. Domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00h do 24.00h, sladoled u određenim terminima, snek bar na plaži od 10.00h do 18.00h.

AI koncept hotela Otium Family Stone Palace Resort 5* ne uključuje: uvozna pića, sva pića u disko baru, sveže voćne sokove,sva flaširana pića, specijalna domaća i uvozna vina, nargilu, sobnu uslugu, A'la Carte restoran.

Sadržaj:

Glavni restoran sa terasom na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restoran na plaži, snek restoran i bar, barovi u okviru hotelskog kompleksa Stone Palace Resort 5*.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Otium Family Stone Palace Resort 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, internet kafe, kompjuterske igre, rent-a-car, šoping centar. Wi-Fi je besplatan u lobiju i pored bazena.

Plaža hotela Otium Family Stone Palace 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana i udaljena je 300m od hotela Otium Family Stone Palace Resort 5*. Ležaljke, suncobrani i peškiri se ne naplaćuju. Između hotela i plaže je ulica.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana i uveče, mini klub za decu od 4 do 12 godina, dečije igralište i mali luna park.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Otium Family Stone Palace Resort 5*: svi sportovi na vodi, bilijar, kompjuterske igre, masaža.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

www.larissahotels.com


Dodatne informacije za Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije