Bilem High Class

  • Bilem High Class
  • 27 slika

Hotel Bilem High Class ★★★★ - Lara, Antalija, Turska, smešten na stenama iznad mora, atraktivan je smeštajni objekat na atraktivnoj lokaciji, nudi uslugu Pun pansion na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, sadrži otvoreni i zatvoreni bazen sa delom za decu i savršen je izbor za letovanje u Turskoj 2021. Položaj: Hotel Bilem High Class 4* udaljen je 3 km od centra Antalije i 9 km od aerodroma u

Hotel Bilem High Class

Hotel Bilem High Class ★★★★ - Lara, Antalija, Turska, smešten na stenama iznad mora, atraktivan je smeštajni objekat na atraktivnoj lokaciji, nudi uslugu Pun pansion na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, sadrži otvoreni i zatvoreni bazen sa delom za decu i savršen je izbor za letovanje u Turskoj 2021.

 

Položaj:

Hotel Bilem High Class 4* udaljen je 3 km od centra Antalije i 9 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Bilem High Class 4* raspolaže sa 77 smeštajnih jedinica. Standard sobe (19-26 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba). Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef, Wi-Fi, SAT TV i muzičke kanale.

Usluga u hotelu Bilem High Class 4*:

Pun pansion na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje za doručak, ručak i večeru, čaj, kafa, voda tokom doručka. Pun pansion ne uključuje: Pića tokom ručka i večere, ostalu hranu i pića između obroka, sobnu uslugu, mini bar.

Sadržaj Bilem High Class hotela:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, lobi bar, snek bar pored bazena i bar na plaži. Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Bilem High Class 4*: prodavnice, usluge pranja veša i hemijskog čišćenja, usluge lekara, telefon, fax, rent-a-car, sobna usluga. Wi-Fi je besplatan u sobama i javnim prostorijama.

Plaža:

Hotel Bilem High Class 4* se nalazi na stenama iznad mora, do plaže se dolazi stepenicama. Platforma sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen sa delom za decu, fitnes, sauna, tursko kupatilo. Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Bilem High Class 4*: masaža, SPA i salon lepote.


Sadržaji

  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije