Club Hotel Sera

 • Club Hotel Sera
 • 43 slika
 • Peščana plaža
 • Elegantan
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Club Hotel Sera ★★★★★ - Lara, Antalija, Turska predstavlja savršeni izbor za letovanje u Lari 2021. Nudi Ultra All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnju užinu, ručak, popodnevni snack, vrreme za kafu i čaj, večera, kasni noćni obrok. A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom u toku bo

Hotel Club Hotel Sera

Hotel Club Hotel Sera ★★★★★ - Lara, Antalija, Turska predstavlja savršeni izbor za letovanje u Lari 2021. Nudi Ultra All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnju užinu, ručak, popodnevni snack, vrreme za kafu i čaj, večera, kasni noćni obrok. A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom u toku boravka, lokalnim i standardnim uvoznim alkoholnim i bezalkoholnim pićima od 10:00 do 02:00 časova, mini bar u sobama je besplatan. Privatna hotelska plaža je peščana i sa platformom. Ležaljke, suncobrani, peškiri za plažu i dušeci se ne naplaćuju.
HOTEL INFO & ALL INCLUSIVE KONCEPT- SR

Položaj Club Hotela Sera 5*:

Club Hotel Sera 5* se nalazi u regiji Lara - Antalija. Udaljen je 9 km od aerodroma Antalija i 12 km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Club Hotel Sera 5* ima ukupno 550 smeštajnih jedinica:

 • Elegance standardna soba (32 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+2 osobe, nalaze se u glavnoj zgradi),
 • Elegance Family soba (42 m2, dve spavaće sobe sa vratima između, jedno kupatilo, max 3 osobe, glavna zgrada sa francuskim balkonom),
 • Club standard soba (18 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2 osobe, nalaze se u club zgradi, na putu od glavne zgrade prema plaži),
 • Economy soba (od 11 do 20 m2, smeštene u bašti iza hotelskog kompleksa, max 2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića i voda se dopunjuju svakodnevno), sef (besplatno), SAT TV i muzički kanali, balkon ili terasu ili francuski balkon. Elegance sobe su u glavnoj zgradi, klub sobe su u zgradi u bašti na putu do obale, economy sobe su iza hotelskog kompleksa Club Hotel Sera 5*.

Usluga:

Ultra All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnju užinu, ručak, popodnevni snack, vreme za kafu i čaj, večera, kasni noćni obrok. A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom u toku boravka u hotelu Club Hotel Sera 5*, lokalnim i standardnim uvoznim alkoholnim i bezalkoholnim pićima od 10:00 do 02:00 časova, mini bar u sobama je besplatan.

Nije uključen u koncept ultra all inclusive hotela Club Hotel Sera 5*: luksuzna uvozna pića, sva flaširana pića, posebna vina, sveži voćni sokovi, posluga u sobi, energetska pića i sva pića osim vode u restoranu A'la Carte.

Sadržaj:

Glavni restoran Royal na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), A'la Carte restoran, snek bar pored bazena i na plaži, barovi u okviru hotelskog kompleksa, disko bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Club Hotel Sera 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, telefon, fax, internet, kompjuterske igre, šoping centar, frizer, rent-a-car, Wi-Fi u lobiju besplatan.

Plaža:

Privatna hotelska plaža je peščana i sa platformom. Ležaljke, suncobrani, peškiri za plažu i dušeci se ne naplaćuju u hotelu Club Hotel Sera 5*.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, teniski tereni, fitnes, tursko kupatilo, sauna, košarka, odbojka na plaži su besplatni. Zabavni program tokom dana i večernji šou program, mini klub za decu od 04 do 12 godina u hotelu Club Hotel Sera 5*.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Club Hotel Sera 5*: sportovi na vodi, masaža, solarijum, kuglanje, bilijar i kompjuterske igre.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Lara

Hoteli Lara – Antalija – Turska

Lara hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezdica.

Lara aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Lara. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Lara Turska informacije

Plaže u Lari su peščane.

Lara cene 2021.

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Lara prvenstveno zavise od sezonalnosti. Cene su različite i u zavisnosti od tipa hotela lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Lara mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Lari, povezanost sa centrom regije.

Lara hoteli forum

Utisci, komentari, zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Lara u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu