Q Premium Resort

 • Q Premium Resort
 • 15 slika

Hotel Q Premium Resort ★★★★★ - Okurcalar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja i popodnevna užina, sladoled u određenom terminu, kolači u poslastičarnici, dečiji bufe, kasna večernja užina, A'la Carte restorani sa rezervacijom unap

Hotel Q Premium Resort

Hotel Q Premium Resort ★★★★★ - Okurcalar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja i popodnevna užina, sladoled u određenom terminu, kolači u poslastičarnici, dečiji bufe, kasna večernja užina, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i samo jednom tokom boravka, lokalna i neka uvozna standardna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotelska peščano-šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama, dušecima i peškirima koji se ne naplaćuju.
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL INFO - SR

Položaj Q Premium Resort 5* hotela:

Q Premium Resort se nalazi u regiji Okurcalar. Udaljen je 35km od Alanje i 95km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica hotela Q Premium Resort 5* je 350:

 • Standardne sobe (30 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Family sobe (35 m2, max 2+2 osobe, 2 spavaće sobe odvojene kliznim vratima, kupatilo).

Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene i imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezaloholna pića i voda se dopunjuju svakodnevno), sef, SAT TV i muzičke kanale, internet konekciju, tepih, balkon ili terasu.

Usluga:

Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja i popodnevna užina, sladoled u određenom terminu, kolači u poslastičarnici, dečiji bufe, kasna večernja užina, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i samo jednom tokom boravka, lokalna i neka uvozna standardna alkoholna i bezalkoholna pića.

Ultra All Inclsive koncept hotela Q Premium Resort 5* ne obuhvata: sva luksuzna i stara specijalna pića, sobnu uslugu, korišćenje A'la Carte restorana više od jednog puta.

Sadržaj:

Glavni restoran Vogue na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani (turski Topkapi, italijanski Quinta, restoran morske hrane Sunset), lobi bar i irski pab (otvoreni 24h), bar pored bazena, bar na plaži, snek bar, disko bar, vitamin bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Q Premium Resort 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, telefon, fax, internet, frizer, šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi u lobiju je besplatan.

Plaža:

Hotelska peščano-šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama, dušecima i peškirima koji se ne naplaćuju u hotelu Q Premium Resort 5*.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, 2 tobogana, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parna soba, stoni tenis, zabavni program sa profesionalnim timom tokom dana, večernji šou programi, uživo muzika, bioskop, mini klub za decu sa specijalnim programima, mini disko i različita takmičenja.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Q Premium Resort 5*: sportovi na vodi, SPA i Wellness centar, bilijar, kompjuterske igre.

Napomena:

Više informacija o hotelu Q Premium Resort 5* možete videti na: www.qpremiumresort.com


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije