Emelda Sun Club

 • Emelda Sun Club
 • 25 slika

Hotel Emelda Sun Club HV1 ★★★★★ - Camyuva, Kemer (ex. Simena Sun club) je savršen izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevni čaj i kolači, večera i kasnovečernja užina. Sveže sok od narandže za doručak, A’la carte restoran Anadolu sa rezervaci

Hotel Emelda Sun Club

Hotel Emelda Sun Club HV1 ★★★★★ - Camyuva, Kemer (ex. Simena Sun club) je savršen izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevni čaj i kolači, večera i kasnovečernja užina. Sveže sok od narandže za doručak, A’la carte restoran Anadolu sa rezervacijom unapred i jednom u toku boravka, sladoled, sva domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-24:00h. Hotelska plaža je peščano-šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

 

COVID-19 PROTOCOL
 
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Emelda Sun Club 5* hotela:

Hotel Emelda Sun Club se nalazi u regiji Camyuva, 7km od Kemera, 70km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Emelda Sun Club 5* ima ukupno 450 smeštajnih jedinica u vilama.

 • Standardnih soba (23m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2+1 osoba),
 • Family soba (27m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max.2+2 osobe),
 • Suit soba (56m2, 2 spavaće sobe, 1 dnevna soba, 1 kupatilo, max. 4+1 osoba),
 • Duplex suit soba (117m2, 2 spavaće sobe na gornjem spratu, 1 spavaća soba i dnevna soba na donjem spratu, 2 kupatila, max. 6+1 osoba),
 • 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica hotela Emelda Sun Club 5* ima: kupatilo sa kadom/tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar (voda, mineralna voda, sokovi i pivo se dopunjuju svakodnevno), set za kafu i čaj, SAT TV i muzičke kanale, tepih, laminat ili pločice, balkon.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevni čaj i kolači, večera i kasnovečernja užina. Svež sok od narandže za doručak, A’la carte restoran Anadolu sa rezervacijom unapred i jednom u toku boravka, sladoled u određeno vreme, sva domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-24:00h, užina na plaži od 10:00-18:00.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Emelda Sun Club 5*: specijalna uvozna pića, piće koje nije na meni listi,  turska kafa, sveže voćne sokove, flaširana pića i nargila, sobna usluga, pića u Elite baru, drugi A la Carte restorani su sa rezervacijom unapred i uz doplatu.

Sadržaj:

Papaya - glavni restoran na bazi otvorenog bufea-dijetalni i dečiji bufe, A’la carte restorani, D’Oro Olive - italijanska kuhinja, Poseidon - riblji restoran, Anadolu - turska kuhinja, Sun Dragon - dalekoistočna kuhinja. Barovi u okrivu hotelskog kompleksa, snek bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Emelda Sun Club 5*: usluga lekara, čuvanje dece, telefon, fax, internet, kompjuterske igrice, pranje vesa, šoping centar, rent a car. Wi-fi je dostupan u celom hotelu bez doplate.

Plaža hotela Emelda Sun Club 5*:

Hotelska plaža je peščano-šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Privatni paviljoni su uz rezervaciju i doplatu.

Sport i zabava:

Spoljašnji bazen, Aqua park, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski teren, odbojka na plaži, košarka, odbojka, gimnastika, mini golf . Dnevna animacija, takmičenja i sou programi u večernjim satima za odrasle. Mini Club za decu od 4-12 godina sa specijalnim programima, dečije igralište, luna park, mini diskoteka.

Wellness centar, sportovi na vodi, bilijar, osvetljenje i oprema za teniske terene, časovi tenisa se extra doplaćuje prema pravilima hotela Emelda Sun Club 5*.

Napomena:

Tokom trajanja pandemije Covid 19, hotel zadržava pravo da prilagođava neke usluge i sadržaje, bez prethodnog obaveštenja.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezdica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Kemer cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2021. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub