Ares Blue Hotel

  • Ares Blue Hotel
  • 21 slika

Hotel Ares Blue Hotel ★★★★ - Kiris, Kemer, Turska je odličan izbor za leto u Kemeru 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 22h (pivo, vino, vodka, džin). Hotelska plaža je peščano-šljunkovita, udaljena je 350m od hotel

Hotel Ares Blue Hotel

Hotel Ares Blue Hotel ★★★★ - Kiris, Kemer, Turska je odličan izbor za leto u Kemeru 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 22h (pivo, vino, vodka, džin). Hotelska plaža je peščano-šljunkovita, udaljena je 350m od hotela.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN
Položaj Ares Blue 4* hotela:

Ares Blue se nalazi regiji Kiris, 7 km od centra Kemera, 55 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Ares Blue 4* ima ukupno 130 smeštajne jedinice u dva bloka. Standardne sobe (25 m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+2 osobe).

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (prazan), sef (uz doplatu) keramičke pločice na podu, SAT TV i muzički kanali, balkon/terasa.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 22h (pivo, vino, vodka, džin).

U AI koncept hotela Ares Blue 4* nije uključeno: sva uvozna pića, sva flaširana pića, sveži voćni sokovi, turska kafa, hrana i piće nakon 22h, piće u diskoteci, kao i sva hrana i piće na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, bar u lobiju i na bazenu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Ares Blue 4* : usluga lekara (na zahtev), telefon, fax, internet, servis za pranje veša i hemijsko čišćenje, Wi-fi uz doplatu.

Plaža:

Hotelska plaža je peščano-šljunkovita, udaljena je 350 m od hotela Ares Blue 4* . Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se doplaćuju. Ležaljke i suncobrani kod bazena su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle i decu, tobogan, stoni tenis, gimnastika. Zabavni program u večernjim časovima pored bazena, mini klub za decu i igralište za decu.

Dodatno se plaća prema pravilima hotela Ares Blue 4*: Tursko kupatilo, masaže, parno kupatilo, sportovi na vodi na plaži.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Kemer cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2021. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub