Larissa Holiday Beach Club

 • Larissa Holiday Beach Club
 • 30 slika
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • Otvoreni bazen
 • Šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Larissa Holiday Beach Club ★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi samoposluživanja, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni dorucak, ručak, večeru, popodnevni čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 22:00h. Hotelska šljunkovita plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju. ALL INCLU

Hotel Larissa Holiday Beach Club

Hotel Larissa Holiday Beach Club ★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi samoposluživanja, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni dorucak, ručak, večeru, popodnevni čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 22:00h. Hotelska šljunkovita plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj Larisa Holiday Beach Club HV2 hotela:

Larissa Holiday Beach Club HV2 se nalazi u regiji Konakli. Udaljen je 15km od centra Alanje i 110km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Larisa Holiday Beach Club 4* ima 250 smestajnih jedinica u dvospratnim ili trospratnim vilama

 • Standardne sobe (24m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Family sobe (48m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, u jednoj sobi je francuski krevet, u drugoj kreveti na sprat ili dva single kreveta, kupatilo, max 3+1 osobe).

Sve sobe imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, sef (uz doplatu), mini bar (prazan), keramički pod, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi samoposluživanja, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni dorucak, ručak, večeru, popodnevni čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 22:00h.

All koncept hotela Larisa Holiday Beach Club 4* ne uključuje: uvozna pića, flaširana i pića u limenci, sladoled, tursku kafu, svu hranu i pića posle 22:00h, sveže ceđene voćne sokove, pica u dickoteci.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar i bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Larisa Holiday Beach Club 4*: usluga lekara, usluga pranja veša, sef na recepciji, telefon, fax, internet, kompjuterske igre. Wi-Fi je bez doplate u lobiju.

Plaža hotela Larisa Holiday Beach Club 4*:

Hotelska šljunkovita plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle, tobogan, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, stoni tenis.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Larisa Holiday Beach Club 4*: masaža, sportovi na vodi, bilijar. Zabavni program tokom dana i večeri. Mini klub za decu od 04-12 godina, decije igralište, mini disko.

Tokom trajanja pandemije COVID-19, Hotel zadrzava pravo da prilagodjava neke od sadrzaja i uslugu, bez prethodne najave


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečiji klub
 • Restorani i barovi
  • Restoran
 • Bazeni
  • Spoljašnji bazen
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu