Pine House by Werde Hotels

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Kemer
 • Pine House by Werde Hotels
 • 23 slika
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Šljunkovita plaža
 • Fitness

Hotel Pine House ★★★★- Camyuva, Kemer, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru. Nudi All Inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela – samoposluživanje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, večera, noćna užina, lokalna alkoholna pića (domaće vino, raki, vodka, džin) i bezalkoholna pića od 10:00-23:00h. Šljunkovita plaža je udalj

Hotel Pine House by Werde Hotels

Hotel Pine House ★★★★- Camyuva, Kemer, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru. Nudi All Inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela – samoposluživanje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, večera, noćna užina, lokalna alkoholna pića (domaće vino, raki, vodka, džin) i bezalkoholna pića od 10:00-23:00h. Šljunkovita plaža je udaljena oko 200 m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu pored bazena i na plaži se ne naplaćuju.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Pine House hotela:

Hotel Pine House 4* se nalazi u regiji Camyuva. Udaljen je 7 km od centra Kemera i 65 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj soba u hotelu Pine House 4* je 120. 

Standardne sobe (20-24 m2 , 1 spavaća soba sa francuskim ležajem i jednim single ležajem ili sofom, 1 kupatilo, max 3+beba).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i mineralna voda se dopunjuju svakodnevno, sokovi samo na dolasku), sef , laminat, SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela – samoposluživanje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, večera, noćna užina, lokalna alkoholna pića (domaće vino, rakija, vodka, džin) i bezalkoholna pića od 10:00-23:00h, bar na plaži od 10:00-18:00 h.

AI koncept hotela Pine House 4* ne uključuje: uvozna pića, specijalna vina, sva pića posle 23:00h, sveže voćne sokove, sladoled, tursku kafu, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, bar pored bazena, lobi bar

Posebno se plaća prema pravilima hotela Pine House 4*: lekar na zahtev, usluga pranja veša, telefon, fax, internet i kompjuterske igre, prodavnice. Wi-fi internet je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Pine House 4*:

Šljunkovita plaža je udaljena oko 200 m od hotela Pine House 4*. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu pored bazena i na plaži se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, 4 tobogana, stoni tenis, odbojka na plaži, pikado, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, sala za fitnes, lagana animacija preko dana i uveče, mini klub za decu od 4-12 godina, dečje igralište.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Pine House 4*: sportovi na vodi (na plaži), masaža, bilijar, kompjuterske igre.

Napomena:

Hotel zadržava pravo da prilagođava pojedine usluge i sadržaje, bez prethodne najave


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Kemer cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2023. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije