TIA Heights Makadi Bay

  • TIA Heights Makadi Bay
  • 44 slika

Hotel Tia Heights ★★★★★ - Makadi Bay, Hurgada, Egipat se nalazi u zalivu Makadi Bay-u, na oko 30 km od Sakkale, starog, živopisnog turističkog centra Hurgade. Tia Heights Makadi 5* pruža nezaboravno iskustvo kroz kvalitetan smeštaj, besprekornu uslugu i pažnju na detalje uživajući u luksuznom ambijentu u lepoti područja Crvenog mora. To je savršena kombinacija netaknutih voda, veličanstvenog pejza

Hotel TIA Heights Makadi Bay

Hotel Tia Heights ★★★★★ - Makadi Bay, Hurgada, Egipat se nalazi u zalivu Makadi Bay-u, na oko 30 km od Sakkale, starog, živopisnog turističkog centra Hurgade. Tia Heights Makadi 5* pruža nezaboravno iskustvo kroz kvalitetan smeštaj, besprekornu uslugu i pažnju na detalje uživajući u luksuznom ambijentu u lepoti područja Crvenog mora. To je savršena kombinacija netaknutih voda, veličanstvenog pejzaža i izvrsnih sadržaja, što ga čini odličnim izborom za letovanje u Hurgadi 2021. Odmaralište nudi razonodu, a park se nalazi 550 m od peščane privatne plaže. Doživite avanturu pustinjskog safarija ili se okupajte u bazenu. Moderna banja sa saunom, saunom i fitnes centrom nudi tretmane za potpuno opuštanje.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

 

Položaj:

Tia Heights 5* se nalazi u zalivu Makadi Bay-u, na oko 30 km od Sakkale, starog, živopisnog turističkog centra Hurgade. Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen oko 28 km.

Plaža:

Hotel Tia Heights 5* se nalazi peščanoj plaži. Na plaži postoji i koralni greben, pogodan za ljubitelje podvodnog sveta i ronjenje ili snorkling. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

Sadržaj Tia Heights hotela:

Tia Heights 5* ima veliki otvoreni bazen u obliku lagune, Aqua park, Spa centar (sauna, masaža, fitnes itd), teretana, Wi-Fi internet na javnim površinama-recepciji, više restorana (italijanski restoran Aladdin, orijentalni restoran, restoran sa plodovima mora), više barova, mini klub za decu, animaciju, sportove na vodi, teniski teren itd.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe imaju kupatilo sa tušem/kadom, fen za kosu, telefon, klima uređaj, SAT TV, balkon ili terasu. Sobe imaju pogled na vrt, bazen ili more.

Usluga:

All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Tia Heights 5*.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u hotelu Tia Heights 5*. Prema sadržaju skroman hotel za 5*.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi - motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub