Voyage Bodrum

  • Voyage Bodrum
  • 38 slika

Hotel Voyage Bodrum (16+) ★★★★★ - Bodrum, Turska se nalazi u centru Bodruma. Udaljen je 40 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Sa sobama koje odražavaju arhitekturu Bodruma, blizinom centra i plažom sa Plavom zastavom, Voyage Bodrum vam predstavlja nezaboravan odmor na Egejskom moru u svakom pogledu. Nudi: Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski

Hotel Voyage Bodrum

Hotel Voyage Bodrum (16+) ★★★★★ - Bodrum, Turska se nalazi u centru Bodruma. Udaljen je 40 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Sa sobama koje odražavaju arhitekturu Bodruma, blizinom centra i plažom sa Plavom zastavom, Voyage Bodrum vam predstavlja nezaboravan odmor na Egejskom moru u svakom pogledu. Nudi: Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, ponoćna užina, dijetalni bufe, sladoled u određeno vreme, poslastičarnica, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A La Carte restorani jednom tokom boravka i uz rezervaciju unapred. Hotel Voyage Bodrum 5* se nalazi na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži sa platformom. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Wi-Fi internet je besplatan u sobama i javnim delovima hotela.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Voyage Bodrum 5* hotela:

Hotel Voyage Bodrum 5* se nalazi u centru Bodruma. Udaljen je 40 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Voyage Bodrum 5* ima ukupno 150 smeštajnih jedinica:

  • Standardna soba bez balkona (19m2, spavaća soba, kupatilo, max. 3 osobe),
  • Standardna soba sa balkonom (19m2, spavaća soba, kupatilo, balkon, max. 3 osobe),
  • Suite (35m2, spavaća soba, dnevna soba, kupatilo, balkon, max. 3 osobe),
  • 1 soba za osobe sa invaliditetom.

Svaka smeštajna jedinica hotela Voyage Bodrum 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu, laminat, sef, mini bar (voda, mineralna voda, sokovi, pivo, mala flašica vina i grickalice se dopunjuju svakodnevno),LCD SAT TV sa muzičkim kanalima, telefon, ketler, set za kafu i čaj, balkon (neke sobe nemaju balkon).

Usluga:

Hotel Voyage Bodrum 5* nudi Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, ponoćna užina, dijetalni bufe, sladoled u određeno vreme, poslastičarnica, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A La Carte restorani jednom tokom boravka i uz rezervaciju unapred.

Ultra All Inclusive koncept hotela Voyage Bodrum 5* ne uključuje: luksuzna pića, flaširana vina, A La Carte restorane (samo prvi put je besplatno).

Sadržaj hotela Voyage Bodrum 5*:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A La Carte restoran: Artemisia - internacionalni restoran, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet je besplatan u sobama i javnim delovima hotela.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, pranje veša, prodavnice, frizer, rent a car, telefon, faks.

Plaža:

Hotel Voyage Bodrum 5* se nalazi na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži sa platformom. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, boćanje, pikado, stoni fudbal, američki bilijar, stoni tenis. Zabavni program tokom dana, uživo muzika određenim danima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, časovi ronjenja, spa & wellness centar, masaža, tretmani lica i tela.

Napomena:

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije