Club Hotel Phaselis Rose

 • Club Hotel Phaselis Rose
 • 104 slika

Club Phaselis Hotel Rose ★★★★★- Kemer, Turska je savršen izbor za leto u Kemeru. Nudi Ultra exclusive (ultra ekskluzivno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevne užine, večera, ponoćni bufe, domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u popodnevnim časovima , A'la Carte restorani (turs

Hotel Club Hotel Phaselis Rose

Club Phaselis Hotel Rose ★★★★★- Kemer, Turska je savršen izbor za leto u Kemeru. Nudi Ultra exclusive (ultra ekskluzivno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevne užine, večera, ponoćni bufe, domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u popodnevnim časovima , A'la Carte restorani (turski, italijanski, riblji) uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka. Hotel se nalazi na šljunkovito-peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Club Phaselis Hotel Rose hotela:

Hotel Club Phaselis Rose 5* se nalazi u regiji Tekirova. Udaljen je 15 km od Kemera i 70 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Club Phaselis Rose 5* ima ukupno 558 smeštajnih jedinica raspoređenih u 2 glavne zgrade i 7 anex zgrada u bašti:

 • Standardne hotelske sobe (23 m2, glavna zgrada, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2+2 osobe),
 • Standard economy sobe (23 m2, glavna zgrada prizemlje, bez balkona, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Standardne sobe na poslednjem spratu (20 m2 , standardne sobe na potkrovlju, max 2 osobe)
 • Family hotelske sobe (51 m2, , glavna zgrada, 2 spavaće sobe, 1 kupatilo, max 4 osobe),
 • Senior suite (48 m2 ,u glavnoj zgradi, 1 spavaća soba, 1 dnevna soba,1 kupatilo, max 3+1 osoba)
 • Garden deluxe sobe (25 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2+2 osobe, nalazi se u anex zgradama u bašti),
 • Garden deluxe suite sobe (73 m2, 1 spavaća soba, 1 dnevna soba, 1 kupatilo, max 3+1 osoba, nalaze se u anex zgradama u bašti).

Svaka smeštajna jedinica ima: balkon ili terasu (sem economy soba), kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, tepih u hotelskim sobama i laminat/mermer u anex zgradama u bašti, mini bar (voda, mineralna voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za kafu i čaj, sef, SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi brzine do 256 kb.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno)-24 h usluge hrane i pića, na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevne užine, večera, ponoćni bufe do ujutru, domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenim terminima, A'la Carte restorani (turski, italijanski, riblji) uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka u jednom od njih, užina na plaži od 10:00-19:00h.

UAI koncept hotela Club Phaselis Rose 5* ne uključuje: specijalna vina i specijalna uvozna pića, flaširana i pića u limenci, sveže voćne sokove, pića u Karaoke Rose baru ( 22:00-04:00h), sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, snek bar na plaži, A'la Carte restorani (Lalezar - turski, Milanese - italijanski, Aqua Blla - riblji), lobi bar, disko klub.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Club Phaselis Rose 5*: usluga lekara, telefon, fax, internet, čuvanje dece, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, rent-a-car, frizer, prodavnice. Internet slabije brzine se ne naplaćuje.

Plaža hotela Club Phaselis Hotel Rose 5*:

Hotel Club Phaselis Rose 5* se nalazi na šljunkovito-peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, dečiji bazeni, tobogani, fitnes, sauna, tursko kupatilo, teniski tereni, stoni tenis, streljaštvo, bilijar, odbojka na plaži, zabavni program, takmičenja tokom dana, večernji šou program, specijalni program u Rosy Kids mini klubu za decu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Club Phaselis Rose 5*: sportovi na vodi, masaža, kuglanje, kompijuterske igrice, osvetljenje za teniske terene, Wellness i Spa centar, škola ronjenja.

Napomena:

HOTEL ZADRŽAVA PRAVO PROMENA BEZ PRETHODNOG OBAVEŠTAVANJA


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Kemer cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2023. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije