Glamour Resort & Spa

 • Glamour Resort & Spa
 • 41 slika
 • Naša preporuka
 • Peščana plaža
 • Akva park
 • Animacija
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Fitnes & SPA

Hotel Side Glamour Resort ★★★★★ - Colakli, Side, Turska, udaljen 450 metara od privatne peščane plaže, nudi uslugu All Inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) i predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj 2021. Položaj: Hotel Side Glamour Resort 5* se nalazi u regiji Colakli, udaljen je 12 km od centra Sidea i 56 km od aerodroma u Antaliji. Smeštaj:

Hotel Glamour Resort & Spa

Hotel Side Glamour Resort ★★★★★ - Colakli, Side, Turska, udaljen 450 metara od privatne peščane plaže, nudi uslugu All Inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) i predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj 2021.

 

Položaj:

Hotel Side Glamour Resort 5* se nalazi u regiji Colakli, udaljen je 12 km od centra Sidea i 56 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Side Glamour Resort 5* poseduje ukupno 264 smeštajnih jedinica.

 • Standardne sobe (26-32 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 3 osobe),
 • Family duplex sobe (42-59 m2, 2 spavaće sobe, 2 kupatila, max 4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, VRF klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, mini bar (voda i bezalkoholna pića pri dolasku, kasnije se samo voda svakodnevno dopunjuje), ketler, set za kafu/čaj, sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, lamint, terasu/balkon.

Usluga:

All Inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasni noćni bufe i rani doručak, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, pića u Snack baru na plaži od 10:00h do 18:00h, sladoled u određenim terminima.

AI koncept hotela Side Glamour Resort 5* ne uključuje: uvozna pića, specijalna vina, flaširana i pića u limenci, sveže voćne sokove, tursku kafu, sobnu uslugu, A la Carte restorane uzrezervaciju unapred i doplatu, pića u Disco klubu.

Sadržaj Side Glamour Resort hotela:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A’la Carte restorani: turski i italijanski, barovi u okviru hotelskog kompleksa, Disco klub, bar pored bazena, snack bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Side Glamour Resort 5*: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijsko čišćcenje, frizer, telefon, fax, internet, šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu i na plaži.

Plaža:

Hotelska privatna peščana plaža je udaljena 450 m od hotela Side Glamour Resort 5*. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni tenis, odbojka na plaži. Zabavni programi tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, večernji šou programi. Mini klub za decu od 4 do 12 godina, dečije igralište, mini disko uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Side Glamour Resort 5*: sportovi na vodi, bilijar, kompjuterske igre, SPA i salon lepot, masaža.