Anita Beach Hotel

  • Anita Beach Hotel
  • 49 slika
  • Peščana plaža
  • Za parove
  • Manji intimni hotel
  • Blizu plaže
  • Otvoreni bazen
  • Besplatni klimatizacija i WiFi

Hotel Anita Beach ★★★ - Retimno, Krit je šarmantan hotel sa toplom porodičnom atmosferom, odličan izbor za leto 2021. na Kritu. Kvalitetan smeštaj blizu plaže i Starog grada, van dometa gradske buke. Besplatan Wi-Fi i A/C. Nudi uslugu Noćenje sa doručkom (otvoreni bife - prema Covid protokolu R.Grčke) i nalazi se na 50 m od peščane plaže opremljene suncobranima i ležaljkama - preko puta ulice. Pol

Hotel Anita Beach Hotel

Hotel Anita Beach ★★★ - Retimno, Krit je šarmantan hotel sa toplom porodičnom atmosferom, odličan izbor za leto 2021. na Kritu. Kvalitetan smeštaj blizu plaže i Starog grada, van dometa gradske buke. Besplatan Wi-Fi i A/C. Nudi uslugu Noćenje sa doručkom (otvoreni bife - prema Covid protokolu R.Grčke) i nalazi se na 50 m od peščane plaže opremljene suncobranima i ležaljkama - preko puta ulice.

Položaj:

Hotel Anita Beach je mali, izuzetno šarmantan hotel sa toplom porodičnom atmosferom. Nalazi se na kraju šetališta. Od centra Retimna je udaljen oko 2 km, a od Venecijanske luke oko 3 km, do kojih se može doći šetalištem pored mora. Postoje i električni trotineti koji se na svakom koraku iznajmljuju ili autobus (150 m) koji vodi do Starog grada. Barovi, restorani, kafane, kafići i marketi (500 m) se nalaze u okolini. Od aerodroma u Hanji je udaljen oko 68 km, a od Herakliona 75 km.

 

Plaža:

Hotel je smešten na 50 m od peščane plaže opremljene suncobranima i ležaljkama - preko puta ulice.

Sadržaj Anita Beach hotela:

Hotel ima 2 sprata i 31 sobu. Recepcija otvorena 16 sati, sa 24-satnim telefonskim pristupom, lift, terasa, internet, bazen, ležaljke i suncobrani, bar, sef (uz doplatu 2 Eur/dan).

Smeštaj:

Sobe imaju balkon, kupatilo TWC, fen, mini fižider, BESPLATAN A/C , BESPLATAN Wi-Fi, SAT TV, telefon, BESPLATAN krevetac za bebe.

Usluga:

Noćenje sa doručkom (otvoreni bife - prema Covid protokolu R.Grčke). Doručak od 07:15 h - 10:30 h.

Komentari/Napomene/Preporuke:

Za sve one koji žele kvalitetan smeštaj, blizu plaže, na pešačkoj udaljenosti od starog grada, a malo udaljen od gužve u centru grada. Preporuka putnika: ocena na Booking.com mu je 8,6. Besplatan Wi-Fi i A/C.

PLAŽA JE BLIZU HOTELA I TO JE GLAVNA PREDNOST. Ukoliko ne volite gradsku buku i znači vam blizina plaže, ovo je dobar izbor. U okolini ima dosta lokalnih taverni, restorana i prodavnica sa nesto nižim cenama u odnosu na centar. Osoblje ljubazno i nenametljivo. Sobe su uredne i čiste. Pušenje nije dozvoljeno unutar hotela. Besplatan Wi-Fi!


Lokacije