Grand Bayar Beach Hotel

  • Grand Bayar Beach Hotel
  • 22 slika
  • Blizu centra grada
  • Blizu plaže
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Otvoreni bazen
  • Šljunkovita plaža
  • Fitness

Hotel Grand Bayar Beach ★★★★ - Obagol, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea- samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevna užina (čaj,kafa, kolači), standardna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-23.00 h. Hotelska šljunkovita plaža se nalazi na 30 m od hotela. ALL INCLUSIVE KON

Hotel Grand Bayar Beach Hotel

Hotel Grand Bayar Beach ★★★★ - Obagol, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea- samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevna užina (čaj,kafa, kolači), standardna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-23.00 h. Hotelska šljunkovita plaža se nalazi na 30 m od hotela.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Grand Bayar Beach 4* hotela:

Hotel se nalazi u Obagol regiji, 3 km od centra Alanje i 130 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Grand Bayar Beach 4* ima ukupno 102 smeštajne jedinice. Standardne sobe (spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba).

Sve sobe imaju: kupatilo sa kadom ili tušem, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), pločice, SATTV sa muzičkim kanalima, balkon/terasu.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea- samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevna užina (čaj,kafa, kolači), standardna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-23.00 h.

Koncept all inclusive hotela Grand Bayar Beach 4* ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, sveže ceđene voćne sokove, sladoled, sobnu uslugu, tursku kafu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar, bar na bazenu i na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Grand Bayar Beach 4*: doktor, usluge pranja veša, frizer, telefon, fax, sef, renta car i WI-FI internet.

Plaža:

Hotelska šljunkovita plaža se nalazi na 30 m od hotela Grand Bayar Beach 4* (postoji tunel do plaže). Suncobrani i ležaljke bez doplate.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogan, teretana, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži, lagana dnevna animacija, večernji šou programi.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Grand Bayar Beach 4*: masaža, sportovi na vodi, bilijar, kompjuterske igrice.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Lokacije