Erkal Resort Hotel

 • Erkal Resort Hotel
 • 15 slika
 • Centar grada
 • Otvoreni bazen
 • Šljunkovita plaža

Hotel Erkal Resort ★★★★- Kemer, Turska je odličan izbor za odmor u Kemeru. Nudi All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, domaća alkoholna (domaća vina, votka, pivo, džin) i bezalkoholna pića od 10.00 - 22.00h. Hotelska plaža je šljunkovita, deo je gradske plaže i udaljena je 600m od hotela. Ležaljke i sunco

Hotel Erkal Resort Hotel

Hotel Erkal Resort ★★★★- Kemer, Turska je odličan izbor za odmor u Kemeru. Nudi All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, domaća alkoholna (domaća vina, votka, pivo, džin) i bezalkoholna pića od 10.00 - 22.00h. Hotelska plaža je šljunkovita, deo je gradske plaže i udaljena je 600m od hotela. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Erkal Resort hotela:

Erkal Resort Hotel 4* se nalazi u centru Kemera. Udaljen je 60 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Erkal Resort 4* ima ukupno 80 smeštajnih jedinica:

 • Standardne sobe (21 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Family sobe sa krevetima na sprat (jedna spavaća soba sa francuskim ležajem + kreveti na sprat za decu, kupatilo, max. 2+2 osoba).

Svaka smeštajna jedinica hotela Erkal Resort 4* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (prazan), sef (uz doplatu), SAT TV i muzički kanali, keramički pod, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, domaća alkoholna (domaća vina, votka, pivo, džin) i bezalkoholna pića od 10.00 - 22.00h.

AI koncept hotela Erkal Resort 4* ne uključuje: sva uvozna pića, sva flaširana pića, tursku kafu, sobnu uslugu, sveže voćne sokove, hranu i piće na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Erkal Resort 4*: usluga lekara, usluga pranja veša, frizer, telefon, fax, internet, kompjuterske igre, rent-a-car. Wi Fi se doplaćuje u lobiju hotela.

Plaža hotela Erkal Resort 4*:

Hotelska plaža je šljunkovita, deo je gradske plaže i udaljena je 600 m od hotela Erkal Resort 4*. Ležaljke i suncobrani se dodatno naplaćuju. Peškiri za plažu - uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle i decu, stoni tenis, fitnes.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Erkal Resort 4*: sauna, tursko kupatilo, sportovi na vodi, masaža.

Napomena:

Renoviran: 2014.

Hotel zadržava pravo promena, bez prethodnog obaveštavanja


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Kemer cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2023. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije