Adonis

  • Adonis
  • 39 slika

Hotel Adonis ★★★★★ - Antalija, Turska se nalazi 3 km od centra Antalije i 10 km od aerodroma. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) - švedski sto, tu su i bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, sve što čini ovaj hotel odličnim izborom za letovanje 2021. u Antaliji. Položaj Adonis 5* hotela: Hotel Adonis 5* se nalazi 3 km od centra Antalije i 10 km od aerodro

Hotel Adonis

Hotel Adonis ★★★★★ - Antalija, Turska se nalazi 3 km od centra Antalije i 10 km od aerodroma. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) - švedski sto, tu su i bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, sve što čini ovaj hotel odličnim izborom za letovanje 2021. u Antaliji.

 

Položaj Adonis 5* hotela:

Hotel Adonis 5* se nalazi 3 km od centra Antalije i 10 km od aerodroma.

Smeštaj:

Hotel Adonis 5* ima ukupno 227 soba u jednoj od 13 velikih zgrada. i to:

  • standardne sobe (19 m2, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max 2+1pax),
  • soba na uglu (45m2, jedna spavaća soba i dnevna soba sa vratima između, kupatilo, max 2+1pax),
  • studio apartman (35m2, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max 2+2pax).

Sve sobe imaju privatno kupatilo, sa kadom, fen, klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda se dopunjuje svaki dan), sef i satelitski TV i muzički kanali.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) - švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, užinu popodne, čajanka, večera, kasna užina, bezalkoholna pića i domaća alkoholna pića od 10:00-23:00h.

AI koncept hotela Adonis 5* ne uključuje: sva uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, sladoled, pića u disko klubu, sobna usluga.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi švedskog stola, loby bar, užina na bazenu.Wi-fi se ne naplaćuje u lobiju.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Adonis 5*: prodavnice, usluga hemijskog čišćenja i pranje veša, doktor na zahtev, telefon, fax, rent a car, sobna usluga.

Plaža hotela Adonis 5*:

Hotel se nalazi na stenama iznad mora i plaža je niz stepenice, platforma sa ležaljkama, suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, jedan olimpijski bazen (spoljašnji i unutrašnji - zatvoren leti) bazen za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, stoni tenis.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Adonis 5*: SPA i kozmetički centar se naplaćuje.

Napomena:

Hotel Adonis 5* je renoviran 2019. godine.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije