Imperial Shams Abu Soma Resort

  • Imperial Shams Abu Soma Resort
  • 11 slika

Hotel Imperial Shams ★★★★ - Soma Bay, Hurgada, Egipat je hotelski kompleks koji se nalazi u oblasti Soma Bay, na sopstvenoj peščanoj plaži dugoj oko 600 metara, udaljen od Međunarodnog aerodroma Hurgada oko 49 km, pruža uslugu All Inclusive i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR Položaj: Hotel Imperial Shams 4* je hotelski kompleks koji se nalazi u o

Hotel Imperial Shams Abu Soma Resort

Hotel Imperial Shams ★★★★ - Soma Bay, Hurgada, Egipat je hotelski kompleks koji se nalazi u oblasti Soma Bay, na sopstvenoj peščanoj plaži dugoj oko 600 metara, udaljen od Međunarodnog aerodroma Hurgada oko 49 km, pruža uslugu All Inclusive i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj:

Hotel Imperial Shams 4* je hotelski kompleks koji se nalazi u oblasti Soma Bay, udaljen od Međunarodnog aerodroma Hurgada oko 49 km.

Plaža:

Hotel Imperial Shams 4* se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži dugoj oko 600 metara. Jedan deo plaže je sa koralnim grebenom, a drugi veći deo je pogodan za porodice sa malom decom zbog finog peska i pliće vode. Gosti hotela mogu da koriste ležaljke i suncobrane na plaži bez doplate.

Sadržaj Imperial Shams hotela:

Hotel ima restoran, 2 a la carte resorana u kojima se služe jela italijanske, egipatske i međunarodne kuhinje, bar, otvoreni bazen, Wi-Fi internet, uz doplatu na licu mesta, parking, recepcija, bazeni, Spa centar, sportovi na vodi, ronjenje sa maskom, ronjenje, pikado, teniski teren, bilijar, diving centar.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Svaka smeštajna jedinica sadrži kupatilo (tuš ili kada), mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef, SAT TV, telefon, klima uređaj, fen za kosu, balkon ili terasu.

Usluga:

All inclusive Sve uključeno prema hotelskim pravilima.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Boravak kućnih ljubimaca u hotelu Imperial Shams nije dozvolje.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela. Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub