Fame Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Kemer
 • Fame Hotel
 • 12 slika
 • Naša preporuka
 • Povoljno
 • Centar grada
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Šljunkovita plaža

Hotel Fame ★★★ - Kemer, Antalija, Turska je odličan izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi Fame style all inclusive (fame style sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, za doručak,ručak, večeru, snek bar na plaži, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 23.00h u lobi baru. Hotelska plaža je udaljena oko 200 m od hotela. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. ALL INCLUSIVE KONCEPT - S

Hotel Fame Hotel

Hotel Fame ★★★ - Kemer, Antalija, Turska je odličan izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi Fame style all inclusive (fame style sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, za doručak,ručak, večeru, snek bar na plaži, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 23.00h u lobi baru. Hotelska plaža je udaljena oko 200 m od hotela. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Fame 3* hotela:

Fame Hotel 3* nalazi se u centru Kemera. Udaljen je 50km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Fame Hotel 3* ima ukupno 108 smeštajnih jedinica raspoređenih u dva bloka. Standardne soba (spavaća soba, kupatilo, max.2+1 osoba).

Svaka smeštajna jedinica ima: balkon ili terasu, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu (split ili centralnu), direktnu telefonsku liniju, SAT TV, pogled na vrt, bazen ili planinu, sef - na recepciji, uz doplatu.

Usluga:

Fame style all inclusive (fame style sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, za doručak, ručak, večeru, snek bar na plaži, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 23.00h u lobi baru.

Fame Style AI koncept hotela Fame 3* ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, flaširana pića, svu hranu i pića posle 23.00h.

Sadržaj:

Glavni restoran, bar pored bazena. Sefovi su na recepciji uz doplatu. Wi-Fi internet besplatno u lobiju.

Plaža:

Hotelska plaža je udaljena oko 200 m od hotela Fame 3*. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen sa delom za decu.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Fame Hotel 3*: sportovi na vodi na plaži.

Napomena:

Gosti hotela Fame Hotel 3* koji odsedaju u Fame hotelu koriste restorane, plažu i sve sadržaje Fame Residence beach hotela.

NAPOMENA: TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA  NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Kemer cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2021. Polasci direktnim čarterima.


Lokacije